BEZÁR

Közösségi média

MOSOLYALBUM

A Debrecen mellett építkező kínai akkugyár támogatásából oszt csomagokat a gondoskodási alpolgármester

Közös társadalmi felelősségvállalást emleget a városvezető: „a Karitatív Testület munkájához a betelepülő nagy cégek is csatlakoztak”.

Széles Diána (Fidesz), a négy debreceni alpolgármester egyike most olyan fotókat közölt önmagáról a közösségi hálón, amelyen egy kilencgyermekes családdal és fideszes politikustársaival együtt látható a gondoskodási városvezető.


Széles Diána
Széles Diána guggol
facebook.com/drszelesdiana

A fotókhoz ezt írta a posztjában:

Hagyományos húsvéti csomagosztást tartunk a Karitatív Testülettel, ezzel is hozzájárulva a húsvéti ünnep szebbé tételéhez. A közös társadalmi felelősségvállalás jegyében a Karitatív Testület munkájához a betelepülő nagy cégek is csatlakoztak. A karácsonyi csomagosztást a BMW, a húsvétit pedig a CATL támogatta.

Ma Pacon egy kilenc gyermekes családnak adtuk át a tartós élelmiszerekből álló csomagot, ami lehetőséget adott ahhoz, hogy bepillantást nyerjünk egy ilyen nagy család mindennapjaiba. Igazán jó élmény volt számunkra ilyen kedves, vidám, jóravaló emberekkel találkozni.

Széles Diána Facebook bejegyzéséről beszámolt a közpénzből működő debreceni önkormányzati média
és a kormánypárti Kesma kötelékébe tartozó megyei napilap hírportálja is.
Egyik sem feledkezett meg a CATL említéséről.


Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

A gondoskodási alpolgármester arról nem tájékoztatta a követőit, hogy a számos debreceni és mikepércsi aggodalmát és tiltakozását kiváltó kínai akkumulátorgyár anyagilag vagy termékkel támogatta az adományokat osztó debreceni karitatív testületet, aminek Széles Diána a társelnöke. Arról sem találtunk információt, hogy a CATL adományának köszönhetően hány rászoruló debreceni családhoz érkezett-érkezik húsvéti segítség.

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...