BEZÁR

Közösségi média

Kósa Lajos megszólalt a Blikknek, reagált a csengeri örökösnő vádjaira

A csengeri örökösnő a csütörtöki tárgyalásán újabb meglepő kijelentéseket tett Kósa Lajosról. A Fidesz képviselője reagált P. Mária szavaira.

Január 13-án tanúmeghallgatásokkal folytatódott csütörtökön a 780 millió forintos csalással vádolt P. Mária bírósági ügye a Mátészalkai Járásbíróságon.

Kósa Lajos

blikk.hu

Az asszony több meredek kijelentést is tett a kormánypárti politikusról. Egyebek mellett azt állította: „Kósa Lajos annyira nem ismer engem, hogy heti szinten azért 10, 15 vagy 30 telefont is megengedett magának az SMS-ekkel együtt”idézi a Blikk.

Az ülés középpontjában egy kölcsönszerződés állt. „Azt mondta Kósa Lajos, írjam alá nyugodtan, ebből nem lesz semmi probléma, kell a könyveléshez, és úgyis jön a pénz a hagyatékomból és abból rendezni fogom” – mondta a bírósági tárgyaláson az asszony.

A Blikk megkeresésére Kósa Lajos ezt nyilatkozta: „Az emlegetett ügyben lezajlott a nyomozás, az elkövetéssel megvádolt személy a bíróság előtt áll, az ügy bírósági szakban van. Felhívom a figyelmüket, hogy a magyar büntetőeljárási szabályok szerint a vádlottnak saját maga védelmében jogában áll valótlant állítani. Úgy látom, P. Mária teljes mértékben él ezzel a jogával. Semmilyen módon nem kívánom befolyásolni a bíróság ítéletét, ezért nem áll módomban kommentálni semmit.”

További részletek a Blikk cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...