BEZÁR

Közösségi média

Nem támogatja a polgármester döntését a nálunk szavazók többsége a DVSC „társadalmasítása” ügyében

Bár Papp László (Szima Gábor és Kósa Lajos) bejelentő sajtótájékoztatója előtt nem kérdezték meg a debreceni képviselő-testület véleményét (sem), a Debreciner úgy döntött, hogy voksolásra invitálja olvasói közül azokat, akiket érdekel ez a téma.


DVSC
Papp László polgármester a döntését bejelentő sajtótájékoztatón

Debrecen önkormányzata egyezséget köt a DVSC Zrt. jelenlegi többségi tulajdonosával, megvásárolja a többségi tulajdonos részvényeit, s két százaléknyi részvény kivételével teljes egészében átveszi a DVSC Futball Szervező Zrt. tulajdonjogát – jelentette be Papp László polgármester július elsején.

Ön támogatja Papp László polgármester döntését, hogy Debrecen önkormányzata közpénzből megvásárolja a DVSC futballcsapatát?
– ezt kérdeztük másnap olvasóinktól, s hat napon keresztül lehetett szavazni igennel vagy nemmel a Debreciner oldalán.

Összesen 1179 szavazat érkezett véleményfelmérésünkre. 357-en egyetértettek a polgármesterrel (ez a voksok 30,3 százaléka), 822-en pedig nem támogatják Papp László döntését (69,7 százalék). (Egy IP-címről csak egyszer lehetett voksot leadni.)

A magyar bajnokság másodosztályában hamarosan elkezdődnek a meccsek. Hajrá, Loki!

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1 ezer forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...