BEZÁR

Közösségi média

800

Soha nem volt ez másképp…

A magyar népnek pont olyan vezér dukál, mint Orbán Viktor. Nem jobb. Nem okosabb. Nem kulturáltabb.

Mottó: Elég kellemetlen beismerni saját magunknak, hogy nem olyan emberek vagyunk, mint amilyennek hittük magunkat. Fredrik Backman

Annak ellenére, hogy az ember alapvetően jó, mindig voltak elnyomók és elnyomottak. Nem érdekes? Az emberiség egész történelme egy hadviselés, melyben nincs más ellenség, mint önmaga természete, és részben a természet, ami körülveszi. A természet, amit állandóan rongál. Angyalok és ördögök, Istenek és emberek, rabszolgák és arisztokraták, jobbágyok és földesurak, csatlósok és nagyurak, párttagok és nem párttagok, KISZ-esek és liberálisok, látszólag konzervatívvá vált KISZ-esek és liberálisok; kaotikumban leledző politikai és kereskedői hitvallások és hitvilágok, a világ urai és a népessége, a „megdöglessz”, ha mások úgy akarják, demencia és dekadencia! Ennyi a történelmünk. Egészítsük ki a vallásokkal és hitvilágokkal és ecce homo! Íme az ember!

Putyin és Orbán

Facebook

Tehát soha nem volt ez másképp! Mindig jön valami nem normális, megeteti szövegeivel a népet, és elkezd uralkodni felettük. Az igazán jó vezér olyan, mint Orbán Viktor. Merthogy a magyar népnek pont olyan vezér dukál, mint Orbán Viktor. Nem jobb. Nem okosabb. Nem kulturáltabb. Amilyen a nép zöme, olyan vezeti a népet. Ezért van most tahókultúra, tahó diplomácia, és ami még a magyarokra nagyon jellemző, ezért van újra többrendbeli csatlósszerep. Ami miatt írok ezekről a dolgokról az nem más, minthogy kezdünk a játék végére érni!

A Rogán-féle goebbelsi propagandára hajazó kormányzati kommunikáció tönkretette az életünket. Segítette az a fajta „gazdaságpolitikát”, amelyik létrehozta a maga strómanjait, elorozva minden értéket a néptől. Egy maffia-államban élünk. Egy modern banánköztársaságban! Egy puhított újfasiszta rezsimben, ami bármikor be tud keményíteni. Amíg a nemzeti együttműködésnek csúfolt nacionalistának látszó politikai rendszer működik, abban is fogunk. Nem tudom a kígyónak milyen nehéz levedleni a bőrét, de azt tudom, hogy a magyar társadalom hatalmas kínok között fogja levedleni magáról a NER-t! Ha le fogja tudni vedleni!

Putyin és Orbán

Facebook

Gondoljuk bele! Putyin nagyobb barátja Orbánnak, mint Zelenszkij, és pont. Nem kell mindent túlragozni. Értelmesek az emberek, nem?! Erdogánnak hajbókol a kormányunk, aki egy török diktátor. Nem egyszer eszembe jutott már, hogy vajon mennyi fekete pénze lehet nála a NER lovagok pénzéből? Hány megállapodás születhetett például az „én migránsozok, mint állat, te több pénzt kérsz az EU-ból és risztelünk” típusúakra gondolok például. Azerbajdzsán és grúz diktátorokkal akarja Orbán feltölteni az Európai Uniót. Kipcsak testvéreinkkel együtt lassan Kína csatlósai vagyunk. Őrület, mit csinálnak ezek! Most éppen védelmi megállapodást írt alá Kínával a volt kommunista belügyminiszterünk. Következtethetünk ebből arra, hogy igen sok kínai ember fog érkezni Magyarországra? Következtethetünk. Már így is igen sok kínai (jó, oké, ázsiai) kereskedő van az országban, de az akkumulátorgyárakban dolgozni fogó ázsiai vendégmunkások számához képest elenyésző. (Nem feleslegesen keresett egy momentumos országgyűlési képviselő kínai rendőrséget a nyolcadik kerületben, higgyék csak el!) Én arra következtetek, hogy lesznek még kínai rendőrök Magyarországon, nem is olyan sokára. Olyan katonai rendőrségként képzeljük el őket. Feladatuk az ázsiai emberekkel szembeni intézkedés és a maffiózóik kordában tartása. Milyen szép jövő, nem? Fudan Egyetem, Budapest és Belgrád közötti akár meddig tartó vasút, akkumulátorgyárak, elektromosautók: akár még hihető is lenne, hogy a lóti-futi, diplomáciából tahó Szijjártó az országért akar tenni valamit, de nem! Ők már csak bábuk a magyar kormánnyal együtt. Kína trójai falova lettünk, orral az Európai Unió felé.

Tipikus agresszív hintapolitikai, amit művel Orbán Viktor és bandája. A lényeg, hogy megmaradjon a hatalom és az uralmuk a magyar nép felett, amíg csak lehet. Nincs olyan ár, amit meg nem adnának ezért!

Azoknak, akik látni akarnak most másképp! Megerősítve a fenti szöveget, mert ez a propaganda lényege, az ismétlés: ez a hírdömping, ez a sok fideszes facebookos hirdetés és poszt, mind azt a célt szolgálják, hogy manipuláljanak minket, a nép fiait! Arra figyeljünk, amire ők akarják, azért figyeljünk, azt tegyük, amit ők elvárnak tőlünk. Megosztanak, egymásnak ugrasztanak tisztességes embereket csak azért, hogy ők maffiamódszerekkel ellopják, eltüntessék a magyar nép adó- és járulékbefizetéseit, hatalmas, az államunkat terhelő hiteleket vegyenek fel és ezekből gazdagodjanak. A hatalom megtartása és az uralom fenntartása végett az ördöggel is cimborálnának. Erre példa a Putyin-barátság, az Erdogán-parola, a Fidesz azerbajdzsáni és grúz kapcsolatai, a félázsia kipcsák agymenés, az főispán és a vármegye fogalmak mentén az úrhatnám tahók kutyabőrének háromneves erőszakos igazolgatása; és végül, de nem utolsó sorban, Magyarország védelmi megállapodása Kínával és az ázsiai külkapcsolati ügyletei, melyek szemétteleppé fogják tenni a hazánkat.

A Fidesz-KDNP-kormány ezeknek a diktátoroknak és erőszakos népeknek a trójai falova az Európai Unióban. Nagyon, de nagyon meg fogjuk fizetni az árát annak, hogy ilyen embereket hatalomban tart a hazánkban kb. 3 millió ember, és mindenféle külföldi, levélben szavazó. Ha valaki ellenáll, azt tönkre teszik. Ha valaki bátor, azt megfélemlítik. Ezek a tipikus goebbelsi propaganda elemei! Állandóan elmebeteg utcai nindzsa harcot folytatnak a semmiben, a virtuális térben, álszenten hősködnek, hogy a tájékozatlan ember állandóan féljen, mert akkor könnyebb irányítani. Mint ahogy a mély nacionalizmusával sem akar mást a kormány, minthogy féljünk mindentől, ami számunkra idegen. Be is fejezem! Annyiszor le lett már írva, hogy ahol az alábbi mondatok igazak, ott a jogállamiságra semmi esély!

Bizonyára már jópáran megfogalmazták, talán Noam Chomsky-é a főszerep, de mi a lényeg? Miért újfasisztázok itt oly bőszen, amikor még nem viszik az embereket a fekete autóval?

A fasizmus 14 rémisztő előjele: 1.) az egyre fokozódó nacionalizmus, 2.) az emberi jogok sárba tiprása, 3.) állandó ellenségképek kialakítása, 4.) a karhatalom megerősítése (a saját őrség, nem rendőrség), 5.) a média kontrollja, 6.) a nemzetbiztonság iránti álszent, érdekeken alapuló vonzalom, 7.) az egyház és az állam összeolvadása, a NER megideologizálása jó pénzért, 8.) a nagyvállalati érdekek védelme, 9.) a munkavállalói jogok semmibevétele, 10.) az értelmiség és a művészetek megvetése, 11.) szexizmus és a kisebbségek iránti gyűlölet, 12.) a bűnüldözés és a fegyelem iránti érdeken alapuló vágy, 13.) a korrupció és a baráti-érdekpárti összefonódások, 14) a választási csalások törvényesítése.

Hát ennyi. Soha nem volt ez másképp! Ilyen az ember. Most haladunk az összeomlás felé. Aztán vagy lesz Magyarország, vagy nem lesz. Makroszinten semmit nem jelent…

Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...