BEZÁR

Közösségi média

NASS

Tobi színei – KineDok Filmklub Debrecenben

Elhatározza, hogy jogilag és fizikailag is férfivá válik.


Tobi színei
Tobi színei
facebook.com/colorsoftobi

AKinedok Magyarország, az Alternatív Közösségek Egyesülete és a Malter eseménye kedden, november 22-én 18 órától kezdődik a Baross 16-ban.

A semmi közepén van egy kis falu Magyarországon, ahol a Éva és a családja él. Legkisebb gyermeke tizenhat éves és transznemű férfiként bújt elő, a Tobi nevet választotta.
A kezdeti sokk után az egész család elfogadta és támogatja Tobit. Évában vegyes érzelmek törnek fel időről-időre, hiszen azt érzi, hogy elvesztette a lányát, akit eddig nevelt. Tobi elhatározza, hogy jogilag és fizikailag is férfivá válik, közben küzd a felnőtté válással és önmaga megtalálásával.
Éva erején felül próbál olyan anya lenni, akire Tobinak szüksége van, eközben Tobi megkérdőjelezi azokat a határokat, amiket önmagának állított transznemű férfiként.

Szereplők: Tuza Tóbiás, Tuza Éva Ildikó és Tuza Zoltán.

Rendező: Bakony Alexa. Forgatókönyvíró: Bakony Alexa és Rudas Mariann. Operatőr: Táborosi András. Vágó: Rudas Mariann. Producer: Osváth Gábor, Szűcs Ildikó. Gyártó: Filmfabriq.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...