BEZÁR

Közösségi média

800

Szabadság II. (avagy a meg nem értettség méla dühe…)

Valaha nem minden volt az övék, most meg semmi sem az.

Mottó: nincs. Minek?

Érdekes, hogy a 2022-es országgyűlési választások idejére mindenki leszokott a „kamupártok” emlegetéséről. Mindenki megpróbált becsületesen csalni, de a népet nem lehetett megtéveszteni, politikai gondolatokkal vagy érvekkel meggyőzni! Az mindenkinél különb ezen a Földön, nem kell már neki semmiféle politikai oktatás sem. Arra ott az M1. Úgy születnek magyarnak és úgy is maradnak. Okosnak!

Mindenkinél különbek a magyarok ezen a Földön, mindenki ellen faltörőkosként harcolnak, és bár már-már fasiszta a rendszerük, minden a legnagyobb rendben van. Mind erőszakossá és erőssé vált Candide lett! Igazi rezsiharcos, szeretkezz ne háborúzz trianonista vagy valami hasonló.. Öntudatos és büszke arra, amilyen. Kivéve, ha semmije nincs, de az annyit is ér itt. Semmit.


Horváth Ferenc
Horváth Ferenc
Horváth Ferenc archívumából

Munkaalapú, olykor kommunista törekvéseken alapuló lenini útja megtévesztő ugyan, de előre megy, nem hátra! (Akár Lenin, de azt mumifikálták.) Illiberális újításuk a xarjunk mindenkire, aki nem munkaképes, nincs munkája, nem hajt hasznot burzsoá-kommunista-kipcsak törekvéseink talaján! Xarjunk rájuk, alázzuk őket a földig, hogy soha többé ne merjék felemelni a fejüket és követelni azt, ami valaha az övék volt! Mert valaha nem minden volt az övék, most meg semmi sem az!

Építsük le a magyar egészségügyet is (hadd hulljon a férgese), toljunk a gyermekeiknek olyan nemzeti alaptantervet, amilyet csak a győztesek írnak, hadd szenvedjenek a hazugságokon! Egy bérlakást se építsünk, legyünk a hárommillió koldus országa! Aki tud, az „csokkoljon”, babaváró-hitelezzen, ha meg nem tud, annyit is ér! Munka alapú, illiberális, mindenki heteró, ha akarja, ha nem a társadalmunkban, csak az egyék, aki dolgozik.. vagy a haverunk!

Mert az jó nekünk, hát hadd működjön a főként külföldi tőkebefektetésen alapuló, el nem évülő törvényes uzsora, ahol a végrehajtó az Isten, és azt tesz a rablóhálójába keveredett emberrel, amit akar, és addig, amíg akarja. (Pedig bűzlik a fejétől a hal! Az MBVK vezetője előzetesben csücsül, Völner Pál fideszes lemondott, végkielégített államtitkár, akit hivatali vesztegetéssel gyanúsítottak (és talán még most is), és a ciklus végéig szavazó országgyűlési képviselő is lehetett, végül ártatlan lesz, mint a ma született szarka).

Aki okos szolga és jól számláz, kapjon jó sok munkát (esetleg visszaosztatjuk, bár ez tilos talán), aki nem szolga, attól azt is ragadjuk el, amije van! Ne legyen neki! Földje se! Földje se legyen a népnek! Úgy is csak eladná! A zöldbáróké legyen az állami és az európai uniós támogatás! Azoknál van jó helyen! Ők a jó káderek! A többi dögöljön meg ott is meg mindenütt is, ha nem tagja a magyar jakuzák szövetségének, na!

Mindenkinél különb a magyar! Mindenben különb! Mindenkinél! A szabadság szelleme járja át Európát rajtunk keresztül! Az öngyűlöletben is az elsők vagyunk! Ki meri ezt elvitatni? Tegyük azonnal tönkre! Hol az az európai uniós hanyatló nyugatos pénz már, meddig várjunk rá?!
Mi vagyunk a magyarok!

Csak tudjátok, mi ennek a politikának a következménye azon felül, hogy ti munkaképes munkavállalók, munkáltatók és tehetősek többet kaptok az államtól, mint ami nektek járna?
(Pl.: Ingyen ajtó, ingyen ablak, ingyen napelem, CSOK, félpénzes kastélyépítés, túlárazott stadionokból felpénzes építőanyag-lopkodás, mindenféle európai uniós támogatásokból való szerény lopkodás, amikor a xaralak is szállodatulajdonossá vagy bármivé is válhat néhány év alatt, nem is beszélve arról a sok pofátlan tolvajlásról, amiket Hadházy Ákos bemutatott nektek, de minek, hisz ti is részei vagytok a nagyüzemben való „okosságnak”, amit máshol lopásnak neveznek, ez a rendszeretek alapja. Stílusosan „i tak dalse”, mert újra szeretitek a ruszkit.)

Megmondom! Most megmondom én nektek! Tudjátok, mi a következménye ennek az őrületnek?!
A következmény egy csomó általatok magára hagyott, lenézett, megalázott, kivéreztetett, adóssággal teli, szuicid hajlamú, mélydepresszióba süllyedő, sokszor fizikailag vagy mentálisan beteggé vált magyar ajkú magyar testvéretek, akik bár részei a társadalomnak, tulajdonképpen csak két lábon járó xarzsákok számotokra, akik fizetik az adót nektek – mert enni, inni, xarni kell – de a társadalom szempontjából ők csak befizetők maradnak. Zombik. Élet nélkül. Állandó szorongások közepette.

Bizony! Belőlük éltek jobban. A legelesettebbekből.
Ők nem kapják meg a szociális biztonságot, tőlük veszitek el, amijük csak van. Nekik nem jött be a társadalmi szerződés.
Ezek vagytok ti, magyarok!
Önsorsrontó, sajátjait alázó, félázsiai népe Európának!
Éljen a szabadság, az egyenlőség és a demokrácia! Mert itt, ebben a kócerájban még testvériség sincs, nemhogy filantrópia más népek iránt!

Na, szevasztok!
Talán így érthetőbb voltam, mint tegnap. Mondhatnám azt is, hogy disznók elé nem szórunk gyöngyöt, de nem akarlak megsérteni titeket, mert ebben a demokráciában, ekkora egységben ki merné azt megtenni veletek!
Egyszerűen csak annyi a vágyam, hogy megértessem veletek a Szabadság című jegyzetemet! h Hát leírtam másképp! Egyszerűbben. Hátha leesik a tantusz. Tudjátok, az a régi-régi telefonérme Hadrianiusz korából..

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...