Ingyen mehetnek a hölgyek a Nagyerdei Stadionba a DVSC mai meccsére

Olaszországban, ahol súlyos méreteket öltött a koronavírus-fertőzés, elhalasztottak nagyobb tömegeket vonzó sporteseményeket, illetve zártkapus mérkőzéseket tartanak. Debrecenben nem látták szükségét ilyen korlátozásoknak az illetékesek. A polgármester arra kérte a debrecenieket, ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne látogassanak nagy közösségi rendezvényeket.

DVSC–FK Kukësi 3–0, Nagyerdei Stadion, 2019. július 11.

Koppányi Szabolcs

„Hatalmas jelentőséggel bíró meccs elé nézünk, hisz a Kisvárda jelenleg egy ponttal előttünk áll a tabellán, így egy esetleges hazai sikerrel helyet cserélne a két fél”olvasható a debreceni első osztályú futballcsapat honlapján. A mérkőzés ma 17 órakor kezdődik a Nagyerdei Stadionban.

A holnapi nőnap alkalmából ajándékkal kedveskedik a DVSC: „A hölgy Loki-szurkolók ingyen tekinthetik meg a Kisvárda elleni meccsünket.” A részletekről itt tájékoztatják a nőket.”

DVSC–FK Kukësi 3–0, Nagyerdei Stadion, 2019. július 11.

Koppányi Szabolcs

A meccsre történő kijutást a DKV is segíti – hagyományosan. A DVSC-Kisvárda labdarúgó mérkőzésre érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező utasok ma 14 órától 22 óráig díjmentesen használhatják a DKV Zrt. járatait oda-vissza utazásuk alkalmával.

Papp László polgármester a tegnap délutáni, a koronavírus elleni helyi védekezésről szóló rendkívüli sajtótájékoztatóján – a megyei napilap hírportáljának tudósítása szerint – kijelentette: „Azt szeretnénk kérni a debreceniektől, hogy a következő időszakban fokozottan figyeljenek a nagy közösségi rendezvényekre, adott esetben, ha nincs feltétlenül kötelező ok, akkor ne látogassanak nagy közösségi rendezvényeket.”

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a március 14-re és 15-re meghirdetett hivatalos debreceni ünnepi rendezvényeket megtartják-e. Mint ismeretes, Orbán Viktor miniszterelnök a napokban bejelentette, hogy legkésőbb kedden születik döntés arról, Budapesten megtartják-e a március 15-ei nemzeti ünnepen a központi ünnepséget.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!