BEZÁR

Közösségi média

MAGYARORSZÁG MA

Ha nem ott született, akkor ne vezethesse a várost?

A helyi Fidesz egy tablót készített azokról, akik a kormánypárt szerint „idegenek”. A legnagyobb képen a polgármester látható.

Magyarként is lehetsz migráns Egerben: Nyitrai Zsolt szerint mindenki idegen, aki nem itt született címmel arról számolt be az Egri Ügyek című online újság, hogy Nyitrai Zsolt, a Fidesz egri születésű országgyűlési képviselője egy általuk készített tablót közölt a Facebook-oldalán: „IDEGENEK EGERBEN”.

Eger
Az egri Fidesz által készített tabló
egriugyek.hu

„A Fidesz újabb szintet lépett, szakértelmük vagy politikai nézeteik helyett azzal támadja az önkormányzat vezetőit, hogy nem egriek” – írja az egri internetes újság. „Nagyon úgy tűnik, hogy a helyi Fidesz következő kommunikációs hadjáratát arra fogja építeni az önkormányzat ellen, hogy ’bevándorlók’ árasztották el a várost Mirkóczki Ádám egyéves polgármestersége alatt (aki maga Feldebrőn élt, Egertől mintegy 25 kilométerre, félórás autóútra, de Egerben született). Ezt a tervet az teszi még inkább abszurddá, hogy a kormánypárt politikai ajánlata 5 éve nem áll másból, mint az idegenellenességből, a ’migránsok’, vagyis a gazdasági bevándorlók és menekültek elleni uszításból. Most eljött az ideje, hogy teszteljék a ’lokális migránsellenesség’ politikai hatását” – következtet a cikk.

További részletek az Egri Ügyekben olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...