BEZÁR

Közösségi média

Még több műkövet Debrecenbe! Ugyanazt többször is!

A debreceni Árpád téri templom körül régi magyar szakmunkás vicceket idéző módon dolgozgatnak hetek óta az épületet körbevevő térkövek újrarakásán.


Debreciner
Rajtad is múlik, meddig végezheti a dolgát a Debreciner. Kattints a képre!
debreciner.hu

Mivel rendszeresen járok arra, nyomon követhettem, amint még talán májusban felaprították az alapot (ekkor egyáltalán nem lehetett arra közlekedni), majd elképesztő gyorsasággal egy napon belül lerakták a szürke kövek 90%-át (bár imbolyogott a talaj, de óvatosan lehetett járni a felületén).


Árpád tér - templom - műkő

Koppányi Szabolcs

Ám mire elkezdtem volna csettinteni, hogy ez biza nem semmi, másnapra megint összetúrták. Biztos nem jött ki a términta, és elölről kezdték (megsúgom, semmilyen minta nincs ott).

Ekkor már egyáltalán nem tudott senki átmenni a templom mellett a zebráig, s tart ez az állapot azóta is, pedig időnként egy vagy két munkás nagyon dolgozik a tüzesen sütő nap alatt. Mégsem látom, hogy az egyszer már bizonyítottan egy-két nap alatt elvégezhető meló mostanában befejeződne.


Árpád tér - templom - műkő

Koppányi Szabolcs

Munka a munkáért. Kőmíves Kelemen és Tsa Kft. lehet a kivitelező. Hisz ami egyik nap már szinte kész, másnapra ismét messze kerül a végkifejlettől.

Addig is vagy teljesen kikerüli a gyalogos, biciklis a templomot, vagy ha ügyes, a Csapó utca és folytatása, a Kassai út cseppet sem kis gépjárműforgalmát kijátszva oldalt elslisszol a mindig csak majdnem kész építkezés mellett.


Árpád tér - templom - műkő

Koppányi Szabolcs

Balesetveszélyes.
Bosszantó.

Balkáni.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...