BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Ez a parkolás volt a „csúcs” – Debrecen belvárosának a közepén járunk

„Akiknek feladata, kötelessége lenne tenni ez ellen, és nem tesznek semmit, az végtelenül szomorú és felháborító.”


parkolás - közlekedés

NyA

Tisztelt Szerkesztőség!

A belváros parkolás problémái és az ehhez kapcsolódó szabálytalanságok állandóan visszatérő témát jelentenek.
A mellékelt képen látható eset azonban még a lassan megszokott hétköznapi bunkóságot is jócskán felülmúlja. Helyszín a Piac utca- Széchenyi utca sarok. A járda. Hasonló képet – 100 méteren belül – tucatnyit is lehetett volna készíteni, de ez volt a csúcs. Ez az általános helyzet. Az viszont, hogy azokat, akiknek feladata, kötelessége lenne tenni ez ellen és nem tesznek semmit, az végtelenül szomorú és felháborító.
A megoldást a belváros körül épített parkolóházak jelentenék, mint arra számos példát látunk városokban, tőlünk nyugatabbra. Nálunk azonban még az a valahogy elkészült Miklós utcai is zárva van évek óta. Vajon miért?

NyA

Köszönjük a fotót és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van az olvasóink érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...