BEZÁR

Közösségi média

Bár nem volt jelen, mégis Kósa Lajos volt a csengeri örökösnő bírósági tárgyalásának a főszereplője

Megkezdődött P. Mária ügyének tárgyalása tegnap a Mátészalkai Járásbíróságon, a vádlott részletes vallomást tett. A történtekről a legrészletesebb beszámolót a Telex adta, az RTL esti híradója is tudósított. Médiaszemle.

Kósa Lajos

Csengeri örökösnő: Kósánál van a bankkártyám is – telex.hu

• A bíróságon elhangzottak szerint Kósa Lajos igenis hitt a „csengeri örökösnőként” elhíresült P. Máriának, aki állítólag több milliárd eurós vagyont örökölt titokzatos apja után.
• A Fidesz politikusa ugyanis P. Mária szerint aktívan közreműködött a hagyaték megszerzésében: több ajándékozási iratot aláírt, amely alapján több millió eurós ajándékot és a hagyaték kezelési jogát is megkapta volna.
• A vád szerint az asszony különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalással gyanúsítható, szerinte azonban van örökség, de ha még sincs, akkor ő is becsapott áldozat.

Itt olvasható a Telex igen alapos tudósítása.

Még mindig hisz a mesés örökségben a csengeri örökösnőként hírhedtté vált asszony – RTL Híradó

Nem csapott be senkit, szerinte a mesés hagyaték igenis létezik – ezt vallotta tegnap a bíróságon a csengeri örökösnőként hírhedtté vált asszony. Majdnem 780 millió forintos üzletszerű csalással vádolják. Az asszony szerint a pénz kezelése miatt többször járt Kósa Lajos fideszes politikussal külföldön, és még a szállását is ő állta. Az országgyűlési képviselő szerint ebből semmi nem igaz.

Ha hozzá szeretnél szólni, megteheted a Debreciner közösségi oldalán. Várjuk a véleményedet!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...