BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Vitányi képviselő meg a vakcina

Idősek és krónikus betegek várják, hogy megkaphassák az oltást. Bizakodással töltheti el őket, hogy a kormánypárti képviselő már oltakozott – az amerikai-német vakcinával.


Vitányi István - koronavírus
Vitányi képviselő éppen oltakozik
Facebook

Debreceni olvasónk (név és cím a szerkesztőségben) írt a Debrecinernek, hogy közel 90 éves édesanyját már régen regisztrálta a család oltásra, de még nem kapta meg a vakcinát.

71 éves debreceni olvasónk (név és cím a szerkesztőségben) levelében azt írta, hogy amint lehetett, az interneten jelezte oltakozási szándékát, aztán a postai értesítést is visszaküldte, cukorbeteg, magas a vérnyomása, a szívével többször műtötték, minden nap várja az értesítést, hogy mikor mehet beoltatni magát, de semmi konkrét válasz nem érkezett még, csak formaszövegű maileket kap a kormánytól, pedig mindjárt február vége. Kérdezi: mit tegyen?

Ellenben Vitányi István hajdú-bihari kormánypárti képviselő tegnap azt posztolta a Facebook-oldalán, hogy „az elsők között regisztráltam, türelmesen kivártam a soromat, a mai napon pedig megkaptam a COVID-19 elleni az oltást”. Mindezt fotókkal is alátámasztotta, s arra hívta fel követőit, hogy ha még nem regisztráltak az oltásért, akkor tegyék meg.

Vitányi képviselő az országgyűlési adatlapja szerint 68. életévét tapossa, aktivitását nézvést úgy tűnik, hogy jó egészségnek örvend, legyen ez így még jó sokáig. Posztjának egyik kommentjében megfogalmazott kérdésre válaszolva azt írta, hogy a „Pfizer-BioNTech vakcinát kaptam meg”.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...