BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

Mancsra lépni…

Rengeteg a szemét, a bokrokban pedig rendszeresen emberi ürüléket találni.

Úgy tűnik, Debrecen valóban Magyarország kicsiben, egy amolyan pilot projekt. Vagy amit nagyban csinálnak, ide is lehozzák. Mindegy is. Az újkerti kutyásokra mindenesetre rájár a rúd mostanság. Először volt a szép, zöld park feltúrása, majd most nemrég kitettek a Thomas Mann és Lehel utca környéki szánkódomb egyik részéhez egy táblát: A parkban kutyát sétáltatni tilos!


park - kutya

Törő Vanda

Ismét egy olyan parkról beszélünk, ahol rengeteg a szemét, a bokrokban pedig rendszeresen emberi ürüléket találni. Sok az üvegszilánk és a cigicsikk. Ismét nem a kutyák hagyják ezeket maguk után, de arra mégse találtunk felhívást, hogy a szemetelést fejezzék be az emberek, esetleg egy mobil illemhely kihelyezése tervben van-e. Esetleg több szemetes.


park - szemét

Törő Vanda

Telefonon többször is hívtuk a Városüzemeltetési Osztályt, ahonnan átkapcsoltak a Zöldterületi Osztályhoz, akik nem vették fel, pedig a telefonhívás bőven hivatali időben volt, ezért e-mailben tettük fel nekik kérdéseinket. Amint válasz érkezett tőlük, frissítjük információinkat.


park - kutya

E sorok megírása után kaptuk ezt a képet egyik olvasónktól. Úgy látszik, többeknek nem tetszett a tilalom. De ők sem kutyák lehettek…

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...