BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Nagy emberek, nagy alkalmak 1.

Papp László polgármesterrel egy hétéves kisfiú akart találkozni a születésnapján, Kósa Lajos országgyűlési képviselő a jászberényi fideszeseknek hajrázott.

A vezető politikusok szinte mindegyike saját Facebook-oldalán láttatja követőivel azt, hogy tevékenysége mely eseményeit értékeli megörökítendőnek a közösségi hálón.

Papp László debreceni polgármester (Fidesz) a napokban több fotóval illusztrálva egy látogatásról számolt be: „Az a meglepetés ért, hogy Norbi – egy hét éves, debreceni kisfiú – születésnapján velem szeretett volna találkozni, én pedig örömmel tettem eleget ennek a kérésnek. Isten éltessen, Norbi!”


Papp László

Facebook

Kósa Lajos debreceni országgyűlési képviselő (Fidesz), aki egyben pártja országos kampányfőnöke is (volt) az önkormányzati választásokra, a jászberényi megismételt polgármesterválasztás alkalmából a voksolás napján fotóval tudatta, hogy „A debreceni csapat is Jászberénynek drukkol! Hajrá!” Kósa jobbján Kubatov Gábor látható, mögöttük debreceni fideszesek. (A Fidesz jelöltje végül a szavazatok 34,5 százalékát kapta, míg a közös ellenzéki polgármesterjelölt 62,9 százalékkal győzött.)


Kósa Lajos

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...