BEZÁR

Közösségi média

800

Van egy elméletem

Gazdaságilag kifoszt a saját kormányunk, tisztességünkben megaláz, környezetünkben olyan kultúrák gyökereit ülteti be, ami tőlünk távoli. Hogy aztán ez hova vezet?

Mottó: Egy államférfi számára csak egyetlen helyrehozhatatlan bűn létezik: a becsületesség. A becsületesség lomha és terméketlen, nem tudja értékesíteni a mohóságot és a törekvéseket, az egyetlen energiát, amelynek alapján tartósat lehet építeni. Octave Mirbeau

Amikor elkezdték az aljas országlopást ezek a szörnyetegek, kipróbálták a korengedménnyel, törvényesen nyugdíjassá vált rendőrökön, hogy képesek-e áttörésre a kormánnyal szemben. Két nyomorult bohóc tett róla, hogy nem. Megtörtünk küzdelem nélkül. A nép pedig kajánul nevetett rajtunk, igazságosnak gondolta, hogy a nyugdíjas státust elvették tőlünk, a levegőbe lógunk azóta is, és havonta a legmagasabb személyi jövedelem adókulcsnak megfelelő összeggel csökkentik a nekünk járó, – a nyugdíjjal ellentétben – akár meg is vonható szolgálati járadékunkat, ami legjobban szociális ellátásként fejezhető ki egy olyan munka ellentételezéseként, amit sokan soha nem tudnának elvégezni.

Horváth Ferenc
Horváth Ferenc

Egy hazug nyugdíjreform áldozatai lettünk a bányászokkal és a szegény balett-táncosokkal együtt. Folytatása ennek a reformnak ugyan nem volt, de tökéletes érvként a visszamenőleges hatályú, egyébiránt tiltott, a jogrend stabilitását megrengető utólagos törvényváltoztatást elfogadta az Emberi Jogok Európai Bírósága is. No, ennyire kell megbízni azokban is!

Hatalmas státusvesztés ez úgy, hogy a hatályos jogrend szerint jártunk el, amit egy visszamenőleges hatályú aljas intézkedéssel az Orbán-kormány semmibe vett. A velünk szemben elkövetett embertelenség következménye az, hogy azóta sokunk a szó szoros értelmében belehalt a szégyenbe, a levegőben lógásba úgy, hogy egyre gyengébbek, öregebbek lettünk. Ha akkor egy-két dühös volt egyenruhás kukába gyömöszöli a kormány tagjait, ma talán egészen más világban élnénk.
Persze ne feledjük el, hogy már 2011-ben jártunk, messze volt 1989, és bizony a nép szenvedett, a rendszerváltásnak nevezett gengszterváltás, a közpénz ellopása nyomán már kitermelte a saját politikusmaffiózóit és gazdasági köreit, de talán 2011-ben még lehetett volna tenni valamit, hogy ez ne maradjon így, ne erősödhessen meg.

Aztán dőltek a dominók sorban. Rokkantak, betegek, fogyatékkal élők, hátrányos helyzetű családok, ágazatok, szakszervezetek, munkások, orvosok, ápolók, tanárok és sokan mások, de még az MTA is behódoltak külön-külön annak a kormányakaratnak, hogy csak a szabadság és az önállóság feladása hoz közpénzt a működéshez. Az emberek belenyugodtak abba, hogy nem lehet mit tenni, az van, amit a kormány elképzel nekünk!

A nagy egyházak is durván behódoltak. Ellenpélda erre a Magyar Evangéliumi Testvérközösség Egyháza, amelyik nem hajtott fejet, nem asszisztált egy országromboláshoz, és lám, ma a csőd szélére kergették őket úgy, hogy a többi nagy, milliárdos állami pénzek felett prosperáló egyházak sem mernek szolidaritást kifejezni Iványi Gáborék mellett, egy forintot sem mernek küldeni segítségül a keresztény testvéreiknek! Szenvtelen arccal figyelik, hogy a nép által negyedik legtámogatottabb magyarországi egyház hogyan szenved. Ez azt jelenti, hogy az állam és az egyház kb. összeolvadt. Üzlet lett a hitből. Olyanokat szolgál, akik kvázi istentelenek. Nesze neked zsidó-keresztény kultúrkör meg vallásszabadság! Az egyházak nem képesek megélni a hívőikből, bármilyen nagy kereszténység is van ebben az országban, ez egy ilyen társadalmi rendszer. A Fidesz-KDNP-kormány pedig csak annak segít, aki neki segít hatalomban maradni. Ha ez demokrácia, akkor én fehér ember vagyok!

A Fidesz-kormány gazdaságirányítása oligarchákat, zöldbárókat, pénzembereket, strómanokat, egyetemfelügyelőket, milliárdos kastély- és erdőtulajdonos rokonokat, milliárdos csemetéket, kiváltságos focistákat, nagyon nagy értékű, de egyébként szart sem érő stadionokat és egyéb kihasználatlan vagy be sem fejezett felesleges intézményeket nemzett. Az a pénz, amit elégettek a saját meggazdagodásukra, kvázi járulékos veszteségként a társadalom alsó egyharmadának a teljes elszegényedését, kiszolgáltatottságát eredményezte. Alig 3,5-4 millió emberét! Mi az nekik? Adót fizetnek, közszolgáltatásokat fizetnek, és még bírják, mert nem halt éhen még tán senki (bár fagytak meg sokan a házaikban), és még nincs éhséglázadás sem! Bírja még a paraszt, terheljük! – ez a kormány mottója! Ezeknek az aljas kormányzati intézkedéseknek a durva következményei valójában senkit nem érdekeltek, és nem érdekelnek ma sem, mindenki el volt és el van foglalva a saját túlélésének a gondjával. Önök szerint ilyennek kell lennie egy stabil gazdasági és jogi környezetben élni akaró demokratikus országnak, mint amilyen most a miénk? Szerintem még a Fideszre szavazók sem hiszik ezt el!

Nézzük most Debrecent! Tágabb értelmezésben cívisnek nevezik az alföldi városok bennszülött lakosságát, függetlenül a rétegződéstől, vagyis a gazdag polgár-parasztokon kívül a kereskedőket, iparosokat, szegényparasztokat, cselédeket is. Mindig is kuriózum volt a maga tisztességével, hagyományaival, a földszeretetével, református tisztaságával! Most Debrecen polgárságára és büszke városa lett a kísérlet tárgya. Ha a polgárságukra büszke emberek maguk közé fogadják a kínai vendégmunkásokat – márpedig kötelező lesz a nagy országeladó nemzetstratégia részeként -, akkor vajon nem öljük meg azt a nemzeti identitást, azt a hagyományszépséget, ami magyarrá teszi a magyart, akár tájegységenként is? Nem öljük meg azt, amit az erdélyi magyarok kultúrájában dicsérünk, itthon pedig semmibe veszük? Mi lesz veled, kálvinista Róma!? Senki nem kérdezte meg a debrecenieket, hogy akarnak-e ázsiai tulajdonú akkumulátorgyárakat a városuk külterületeire. Senki.

Hazaáruló Szijjártó Péter össze-vissza hazudik! Sok-sok érv szól az mellett, hogy lassítani kéne, de ez a kormány – lehetséges – már nem bír saját akarattal az akkumulátorgyárak terén. Mondhatnák azt is, hogy a Horváth Feri rasszista. Nem az, higgyék el, nem az. Csak őrszem. Olyan őrszem, aki kapott már bőven azért, mert ki merte jelenteni, hogy ellenőrzés nélkül senki ne lépjen be Magyarország területére, és akit beengedünk ,az legyen érte hálás és alázatos, ha menekült, ha nem! Tartsa be a törvényeinket, és ha nem megy neki, akkor irány oda, ahonnan jöttél, pereputtyostól. Persze tudjuk, hogy amikor már generációk élnek velünk, már semmit sem tehetünk, csak a békés egymás mellett élésre törekedhetünk. Hm. Egy esetleges ázsiai kolonizációnak biztosan a békés egymás mellett élés a célja? Ha tévedtünk, mit fogunk tenni? Hadat üzenünk Kínának?

Vízkészlet, energia, az elhasznált, visszahozott akkumulátorok ártalmatlanítása, a kommunista Kína vendégmunkásaival való vallási- és kulturális másságok. Ezek a kulcsszavak! Arról már nem beszélek, hogy víz- és energiaigény! Majd ha bekövetkezik, mondhatjuk, hogy ugye megmondtuk annak az aljas országrabló kormánynak, amelyik nem is figyel ránk. Micsoda társadalmi konszenzuson nyugvó ügyek ezek, nem igaz!?

Talán, érdemes még a következőkről is írni. Olvastam egy cikket, amiben a román munkaközvetítő Romániában arra hivatkozott, hogy az ő üzlete a filippínókkal, az ázsiaiakkal teljesen szabályos. A cégek felmutatják az igényeiket, ő rendezi a vendégmunkásokat, akik kauciót is fizetnek neki. Megérkeznek a vendégmunkások a gyárakba, és onnantól kezdve részéről a fáklyás menet, a többi már nem az ő dolga. Hogy aztán egy hónap múlva tovább állnak, mert mondjuk nem fizetik ki őket, vagy más országokba szöknek át és migránsként adják el magukat, az neki már mindegy. Jó biznisz, csinálni fogja, amíg lehet.

No, szerintem már van erre szakosodott kormányközeli aljas cég, amelyik szintén törvényesen jár el nálunk is. Budapesten is egyre színesebb a város. Filippínók itt is, ott is a cégeknél. Szegények, végzik a dolgukat, fizetik az adót, lesz nyugdíj… Hogy aztán kit hogyan használ ki a Fidesz-KDNP-kormány, az a jövő zenéje. Kit fizetnek ki és kit nem, tényleg befolyik-e a nyugdíjrendszerbe a járulék, vagy Bécs felé veszi az útját a vendégmunkás, bevándorlóként, az már más dolog. Ez a cikk ugyan nem az, amit én olvastam, https://maszol.ro/belfold/Azsiai-munkasok-bennuk-latjak-a-jovot-a-munkaadok de visszatükrözi a tendenciát.

A lényeg: gazdaságilag kifoszt a saját kormányunk, tisztességünkben megaláz, környezetünkben olyan kultúrák gyökereit ülteti be, ami tőlünk távoli. Hogy aztán ez hova vezet? Szemétdombra kerülünk vagy sem, ki tudja? Orbán Viktor és bandája tényleg mást mond és mást csinál.

Már csak egy fricskát engedjenek meg nekem, kedves olvasóim, mert bizonyára nem is nagyon tudnak arról, hogy a nácik – véleményem szerint a Fidesz-KDNP-kormány tudtával és beleegyezésével – még ebben az őrült, felfordult világban is elkezdték a „cigánybűnözősdit”, hogy kitűnjenek valamivel a tömegből.

Terelésnek jók. Aztán, hogy a kígyó mikor mar bele a gazdájába, az már más lapra tartozik. A Sibrik-szegénytelep cigányai bizonyára örültek neki, hogy a rendőrök – szerintem teljesen jogellenesen – a házak közé beengedték a nácikat, akik óbégattak az ajtójuk előtt. Itt a cikk, ami rövid, de velős, és a képek magukért beszélnek: A Mi Hazánk tüntetést tartott a Venyige utcai börtönnél… Annyira bátrak voltak Toroczkaiék, hogy egy magánszemély jelentette be a tüntetésüket enyhén eltérő céllal, de a rendőröknek ez nem tűnt fel, szegényeknek! Tiszta szégyen ez is!

Mi cigányok pedig mit tehetünk? Kényszeresen igazodunk ezekhez a jellemtelen emberekhez, és tüntetünk, meg leveleket írogatunk szervezeti és egyéni szinteken a fasiszta állami vezetőinknek, akik vagy méltatnak válaszra, vagy nem…

Én is írtam egyet Kövér Lászlónak (szerintem ismerős a neve). Részlet: „ha az Országgyűlésben egy képviselő (Novák Előd) nem teheti meg azt, hogy május 22-én összefoglaló fogalomként, cigánybűnözésként említse a cigány származású magyar állampolgárok által elkövetett egyes bűncselekményeket, akkor van-e jogom cigányként azt követelni a magyar államtól, hogy a Mi Hazánk Mozgalom és Párt ilyen témájú demonstrációt ne tarthasson közterületen Magyarországon sehol sem, amely az mellett, hogy engem mélyen sért a hazafias érzelmeimben, kirekesztő és uszító jellegű magatartásként értékelhető, melynek kihatásaként a szűk családom tagjai is komoly veszélybe kerülhetnek Toroczkai követői által az utcán, a tömegközlekedési járműveken vagy egyéb nyilvános helyeken csak azért, mert a látható kisebbséghez tartoznak ebben az országban!”

Tudja az állam is, a kormány is, a nácik is és a cigányok is, hogy nincs helyén ez a dolog, és bizony sok a sértődés minden oldalról. Egy hanyatló társadalom terméke ez, ahol a kormányt nem érdekli, hogy mi zajlik az alsó egyharmadban az ország lakosaival. No, de jöjjön a fricska!

Egy enyhe kérdés a fajmagyarokhoz: Az országot ellopják a fejed felől, nem szólsz. A kormány szinte minden társadalmi réteget megalázott már valamilyen szinten (kivéve a maga alkotta tahó elitet), te nem szólsz. Oligarchákat, zöldbárókat ültetnek a nyakadba, te nem szólsz. A Fidesz-KDNP-kormány (aki lehet, hogy a barátod) most a hőn szeretet közös hazánk termőföldjeit veszi el a 30-40 szennyező és energiaigényes ázsiai akkumulátorgyárakhoz, aminek következményeként pár év múlva szemétdomb lesz a hazád, de te nem szólsz. Debrecenbe sok ezer vendégmunkás érkezik és nem csak oda fognak érkezni, de téged nem zavar, nem szólsz egy szót sem! Lehet, hogy nem tudod, mit jelent az, hogy kolonizáció. Ha azonban azt hiszed, hogy a magyar cigány ölt meg egy magyar magyart – még ha nem is igaz -, akkor te már tüntetsz is, mint állat! Mert csak a cigányok hátán jutottak be a parlamentbe is! Há, ki vagy te? Milyen magyar vagy te? Milyen hazafi vagy te, te gyűlölködő nácifajzat?

Ez a jegyzet – mint ahogy az itt megjelenő összes publicisztikai írás – a szerző véleményét tükrözi.

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...