BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

A le nem folyó Debrecenben

„Árvizekkel is dacolva emelkedik ki környezetéből.”


Debrecen, Nagyerdei körút
Debrecen, Nagyerdei körút
Olvasónk küldte

Debrecen, Nagyerdei körút a július 13-ai reggeli felhőszakadás után. A frissen aszfaltozott úton és az út mellett egyaránt áll a víz. Az egyetlen száraz pont a lefolyó, amely árvizekkel is dacolva emelkedik ki környezetéből. A még hiányzó aszfaltréteggel biztosítva lesz, hogy egy csepp víz se folyjon le rajta.

Az út elkészítése kapcsán érdemes megjegyezni, hogy végig padka nélkül készült el, ami garancia arra, hogy pár éven belül megindul a szélén a letöredezés, azaz 5-6 év múlva ismét tönkre fog menni. (A ma reggel lehintett kőzúzalék kb. 2 év múlva fog eltűnni.) Mindezt már a legutóbbi felújításkor is ugyanígy végignéztük.


Debrecen, Nagyerdei körút

Olvasónk küldte

A jó példáért nem kell messze menni, a Pálmától az Egyetem térig van padka az út mellett, ami még most is jó állapotban van, pedig egyszerre készültek.

Még egy adalék: a Nagyerdei körút utolsó szakasza (a Martinovics utcai kereszteződéstől a Hadházi útig) kimaradt a a felújításból. Kb. 300 méteres szakaszról van szó, ami ugyanolyan rossz állapotban van, mint a felújított szakasz. Teljesen értelmetlen, hogy a szörnyű állapotban lévő útszakasz 3/4-ét felújítják, 1/4-ét nem – írta szerkesztőségünknek küldött levelében egyik debreceni olvasónk.


Debrecen, Nagyerdei körút

Olvasónk küldte

Köszönjük olvasónk levelét és fotóit! Másokat is biztatunk, ha van a köz érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...