BEZÁR

Közösségi média

Szakértőktől kérdezhetnek az akkumulátorgyártásról a Mikepércsi Anyák március 31-i fórumán

Agrármérnök, vegyész és energetikai szakértő lesz az előadók között, továbbá ott lesz a község fideszes polgármestere is.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

„Az akkumulátorgyártás, és ami mögötte van” címmel lakossági fórumot szervez március 31-én, pénteken 16 órára a Mikepércsi Anyák a Környezetért Egyesület. Az eseményt a mikepércsi étkező-konyhában (Óvoda utca 3.) tartják.


CATL - Mikepércs

Mikepércsi Anyák a Környezetért

A fórumon, ahol a közönségnek lehetősége lesz szakértőktől kérdezni az akkumulátorgyártásról, Balogh Richárd agrármérnök, Éltető Andrea közgazdász, Fábián István vegyész, a Debreceni Egyetem volt rektora, Holoda Attila energetikai szakértő, korábbi helyettes-államtitkár, valamint Tímár Zoltán (Fidesz), Mikepércs polgármestere áll az érdeklődők rendelkezésére. Az eseményt a település önkormányzata támogatja.

A március 14-e óta egyesületként működő csoport kommunikációjában fontos fejlemény, hogy néhány napja elindult a közösségi oldaluk, ahol elsősorban a Debrecen déli gazdasági övezetébe tervezett akkumulátorgyárról, valamint az egyesület tevékenységéről osztanak meg információkat.

A CATL kínai akkumulátorgyár debreceni ügyeiről itt olvashatod a Debreciner cikkeit.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...