BEZÁR

Közösségi média

folyt.köv. – Fiatalokat a sajtóba!

Újságírói gyakornoki programunk támogatására ismét internetes árverést rendez az Együtt Debrecenért Egyesület, a Debreciner online újság kiadója.


Debreciner aukció

Célunk, hogy az aukció segítségével támogatást gyűjtsünk, ami az újságírói gyakornoki program keretében lehetővé teszi két fiatal tanulásának és munkájának finanszírozását.

A november végi, december eleji árverésen – ahogy ez már megtörtént 2020-ban és 2021-ben is – a Debreciner nagylelkű olvasói által felajánlott egyedi tárgyakra lehet licitálni. A korábbi két aukciónk után sokan kerestek meg minket azzal, ha tudták volna, hogy árverést szervezünk, ők is szívesen felajánlottak volna értékes tárgyakat. Most itt a lehetőség!


aukció - Debreciner
Néhány a 2021-es aukciónk felajánlásaiból

Kedves Olvasónk!

Ha van olyan tárgya, amit felkínálna erre a nemes célra, kérjük, ezen a címen értesítsen bennünket, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot: kapcsolat_KUKAC_debreciner_PONT_hu

Korábban többek között dedikált könyveket, képzőművészeti alkotásokat, kézműves ékszereket, márkás borokat, szépirodalmi kéziratokat kaptunk olvasóinktól, majd adtunk tovább a nyilvános felületen licitálóknak.
Az így befolyó összeg minden forintját a Debreciner újságírói gyakornoki programjára fordítjuk!

A felajánlásokat november 25-ig várjuk.

Köszönjük, hogy olvas és támogat minket!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...