BEZÁR

Közösségi média

NASS

Közösségi pikniket szervez a Cíviscolors Debrecenben

Szeptember 9-én, szombaton délután háromtól a Margit téren tartja egyik első nagyobb rendezvényét a Cíviscolors. A Pink Piknikre keresztelt esemény lényege, hogy biztonságos, befogadó közösségi élményt nyújtsanak az érdeklődőknek.


Civiscolors

Facebook

„Az elfogadás érdekében ez az esemény a sokszínűség ünneplésének platformját kívánja nyújtani. Beszédekkel, érzékenyítő aktivitásokkal és lehetőséggel a kapcsolódásra más LMBTQ+ emberekkel, akiknek közös céljuk, hogy egy inkluzívabb és tiszteletteljes jövőt építsünk.”

Fábián Bogi, a Cíviscolors
egyik operatív tagja a Debrecinernek elmondta, hogy elsősorban fiatalokat várnak szombaton, és azért szerveznek pikniket, hogy kötetlenül, feszültségmentesen építhessék a közösséget.

„A piknik amiatt jó, mert senkinek nem kell úgy érezni, hogy ez egy hivatalos esemény, amire készülni kell. A fő cél, hogy aki szeretne, az szabadon szocializálódhat, közösséget építhet egy elfogadó környezetben.”

A csoport több programmal készül, zászlófestés és különböző edukációs programok is lesznek. A Pink Piknik után a Cíviscolors egy afterpartyt is rendez, ahol szintén a közösségépítés a cél.

„A célunk egy olyan teret teremteni, ahol minden egyén önmaga lehet. Ez az alkalom előzetes bepillantást nyújt egy jövőbeli debreceni Pride-ra.”

A piknik Facebook-eseménye itt érhető el.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...