BEZÁR

Közösségi média

NASS

Programsorozattal ünnepli Polgár a várossá avatásának 30. évfordulóját

Fellép a helyi zenei életet évtizedekre meghatározó Black Star zenekar, de nagy találkozókat, valamint vetélkedőt is terveznek a településen.


Polgár

polgar.hu

Göncz Árpád köztársasági elnök néhány héttel korábbi határozatával 1993. január 1-én kapott városi rangot a Hajdú-Bihar megyei Polgár település, ahol ezért idén ünneplik a várossá válás 30. évfordulóját.

A jubileumi programsorozatot szeptember 16. és 30. között rendezik. Szeptember 16-án a II. Polgári Értékek Napján helyi intézmények és civil szervezetek tartanak „látványfőzést”, népzenei és néptánc formációk állnak a színpadra, valamint ingyenes városnéző kisvonat is fog közlekedni a településen. Tartanak többek között testvérvárosi nyugdíjas találkozót, elszármazottak találkozóját, valamint helytörténeti és helyismereti vetélkedőt is.

Szeptember 22-én 19 órától a művelődési központban fellép a helyi zenei életet évtizedekig meghatározó zenekar, a Black Star. Szeptember 30-án emléktáblát avatnak a polgári cigányzenészeknek, ahol fellép Miskolci Balogh Zoltán prímás és zenekara is.

A programsorozat részletes leírását ide kattintva olvashatják.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...