BEZÁR

Közösségi média

MOSOLYALBUM

Fiatal nőket tanított vezetésre a debreceni alpolgármester

Dokumentálta is a közösségi hálón.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A Mathias Corvinus Collegium (MCC)
debreceni bázisa, az egykori Aranybika Szálloda adott helyet a Női Közéleti Vezetőképző legutóbbi fejezetének a mögöttünk lévő hétvégén.

A kormányszimpatikus utánpótlásnevelőként is ismert MCC rendezvényén fellépett Széles Diána (Fidesz), Debrecen város társadalmi, civil és települési kapcsolatokkal összefüggő, ifjúságpolitikai, egészségügyi és turisztikai feladatokért, valamint szociális ügyekért felelős alpolgármestere is; az előadók között szerepelt még Kósa Lajos (Fidesz) országgyűlési képviselő felesége, Porkoláb Gyöngyi kulturális mediátor és Orbán Anita, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, korábban fideszes országgyűlési képviselő.


Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

Január 16-án délben még elérhető volt az MCC beszámolója a Női Közéleti Vezetőképzőről az MCC honlapján, aztán láthatatlanná tették, majd rá egy napra ismét megtekinthetővé vált. Az esemény valóságosságára bizonyság a debreceni önkormányzati média, ami nagy reklámot csapott neki.

És természetesen Széles Diána közösségi oldalán az a csoportos szelfi, amit ezzel a szöveggel publikált a gondoskodási alpolgármester:
„Girl power! Előre, női vezetőképzős fiatalok, nem hátra!”


Széles Diána

facebook.com/drszelesdiana

A MOSOLYALBUM rovatunk korábbi fotói itt láthatók.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...