BEZÁR

Közösségi média

NASS

Részese vagy? Lehetsz!

Egy szombati séta arról, hogy ti miként vagytok részesei Debrecen kulturális életének.

Július 2-án, szombaton Debrecen kulturális, közművelődési színtereit járhatjuk végig egy séta kereteiben. A sétát az Alternatív Közösségek Egyesülete szervezi, az érdeklődők a Kölcsey Központtól indulva bejárják a belváros nagyobb jelentőséggel bíró kulturális helyszíneit. A rendezvény további állomásai a Modem, az Ifjúsági Ház, a Kossuth utca 1. szám, végül az Alternatív Közösségek Egyesületének főhadiszállása, a Baross utca 16., ahol a szervezők beszélgetésre invitálják a sétán résztvevőket, valamint felvázolják egy kulturális területen tervezett részvételi akciókutatás kérdéseit, témáit is. A szervezők a rendezvényhez kapcsolódó Facebook-eseményben kiemelték: „szeretnénk beszélgetni veletek arról, ti miként vagytok részesei a város kulturális életének”.


részvételi séta

Alternatív Közösségek Egyesülete

A séta folyamán a különböző helyszínekről, azok jelentőségéről, feladatáról, múltjáról és jelenéről a debreceni kulturális élet jeles szereplői mesélnek: Asbóth Anikó, a Vojtina Bábszínház igazgatója, Áfra János, költő, Balogh Miklós Péter, a Rocksuli vezetője, Vajda Mária, a Déri Múzeum nyugalmazott muzeológusa.

A séta kezdete: július 2., szombat 17 óra
A séta hossza: kb. 2-2,5 óra
Gyülekező: 16:45-től a Kölcsey Központ főbejáratánál

A szervezők kérik, hogy a nagy meleg miatt minden résztvevő a saját szükségleteinek megfelelően készüljön fel a szombati sétára folyadékkal. Vigyenek magukkal kulacsot, az egyes helyszíneken a szervezők igyekeznek lehetőséget biztosítani arra, hogy mindenki feltölthesse azt.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...