BEZÁR

Közösségi média

A csengeri „polip” – Riport a titokzatos örökösnő tárgyalásáról – Népszava

Csaló vagy áldozat P. Mária, a csengeri örökösnő, aki állítása szerint mesés vagyont örökölt, s ebből nemcsak adományokat osztott, de Kósa Lajos egyes számláit is finanszírozta.

Népszava

nepszava.hu

Részletek a Népszava cikkéből:

A csengeri nő szavai szerint Kósa Lajos kereste meg őt, miután értesült a mesés örökségről azzal, hogy ezt a pénzt nem szabad külföldön befektetni, hanem abból magyar államkötvényeket kell venni, s a politikussal ezt követően közel hét éven át rendszeres kapcsolatban állt. Ott volt például 2013 márciusában a hortobágyi Tuba tanyán Kósa Lajos születésnapján, de közösen voltak rendezvényeken vagy találkozókon állítása szerint egy egerszalóki és egy felsőtárkányi hotelben, Debrecenben, Fehérgyarmaton, Budapesten, Csengeren, s több alkalommal együtt tárgyaltak svájci bankokban is – tette hozzá. Állítása szerint ez utóbbiakról az adott bank belső kamerarendszere felvételt is készített, így ez igazolható. Kósa Lajos korábban cáfolta, hogy együtt utaztak volna vele Svájcba, illetve, hogy a csengeri nő fizette volna az ottani hotelszámláját, P. Mária erre reagálva a keddi tárgyaláson azt mondta: Kósa Lajos valóban nem velük utazott egy autóban, de a banki vagy közjegyzői tárgyalásokra már közösen mentek, s a hotelszámláját ugyan praktikusan a képviselő fizette, de annak ellenértékét ő mindig odaadta neki utólag készpénzben.

– Kósa Lajos nekem semmit nem adott. Nem tudom, mivel tudtam őt becsapni? Azt állítják, hogy nem léteznek azok a közjegyzők, bankárok, ügyvédek, akik 8-10 éven keresztül az örökséggel kapcsolatos levelezését bonyolították? Hogy külföldről én magam küldtem volna magamnak a leveleket miközben egyetlen idegen nyelvet sem beszélek? – fakadt ki az asszony a tárgyaláson.

További részletek a Népszava cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...