BEZÁR

Közösségi média

Már megint főváros Debrecen

Egyszerűen nem tudnak ebbe belefáradni a kormánypárti politikusok.


Pósán László
Pósán László
Facebook

Nem először, hanem sokadjára, s vélhetően a jövőben is számos alkalommal meg fog történni, hogy Debrecent fővárosként emlegetik helyi és országos kormánypárti politikusok. A napokban Pósán László országgyűlési képviselő élt ismét ezzel a fordulattal.

Megkötötte a buszos flottaszerződést a következő tíz évre a DKV és az Inter Tan-ker Zrt. – ezen a sajtólátványos eseményen kiállt szereplőként jelen volt Debrecen polgármestere, két alpolgármestere és egyik országgyűlési képviselője is (mind fideszes politikusok). Az önkormányzati média tudósításából
idézünk:

Pósán László országgyűlési képviselő úgy véli, Debrecenben mindig erőteljesen jelen volt a köz javára munkálkodás, ami az egyének számára is jó élethelyzetet, perspektívát és boldogulást jelentett, s erre a debreceni buszgyártás is jó példa. A honatya szerint „Debrecen a közösségi közlekedés új fővárosa”, s példát mutat a magyarországi városoknak.

Az eseményről Pósán László is feltöltött több, őt mutató fényképet a Facebook-oldalára.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1 ezer forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...