BEZÁR

Közösségi média

Sokba kerül a debreceni BMW-gyár infrastruktúrája – Napi.hu

Három tenderen mintegy 18 milliárd forintért épülnek utak a debreceni BMW-gyárhoz.

Napi

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent tender-eredmények közül az elsőt a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata tette közzé. A nyílt közbeszerzés a Debrecen Észak-Nyugati Gazdasági Övezethez (ez a BMW gyár területe) kapcsolódó infrastruktúra fejlesztés keretében megvalósuló önkormányzati utak útépítési, kerékpárút építési, csapadékvíz elvezetési, valamint szennyvíz- és vízvezeték építés kivitelezési munkák első ütemét tartalmazza. Ennek nyertese a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Zrt. 8 milliárd 690 millió forinttal – írja a Napi.hu.

A második, nyílt tender eredményét az ajánlatkérő NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tette közzé. Itt a feladat az M35-ös autópálya 33+200 kilométer szelvényében a Debrecen-Józsa autópálya csomópont megépítése. Ezt a Colas Út Építőipari Zrt. nyerte 4 milliárd 828 millió forinttal.

Szintén a NIF tette közzé az M35-ös autópálya és a 354-es számú főút csomópont átépítésének az eredményét. Ezt a szintén a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Zrt. nyerte 4 milliárd 382 millió forinttal.

További részletek a Napi.hu cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...