DEBRECINER 2020

Egyéves a Debreciner. Találkozzunk!

Levetítjük a dokumentumfilmet.

2019 júniusának közepén indult a Debreciner online újság. Több ezer saját cikkünk, közel húszezer eredeti fotónk jelent meg ebben az egy évben, számos írásunk volt nem kevés hatással a helyi kulturális és közéletre, hivatkozott ránk sokszor az országos média, mutatván: a fővároson kívül is van élet, helyben is van feladata a felelős újságírásnak.


Debreciner 2020

Újságunk, a Debreciner évfordulója alkalmából szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt június 30-án, kedden 18 órára a Malterbe (Debrecen, Baross utca 16.), ahol bemutatjuk a DEBRECINERs (Debrecinerek) című félórás dokumentumfilmet, amit két fiatal belga filmes készített az újságunkról, a munkánkról, a magyarországi médiát körülvevő jelenlegi állapotokról. – A film készítésének hátteréről itt olvasható cikk: „Nálunk egy politikus nem viselkedhet így” – Debrecenben forgatott két fiatal tévés Belgiumból.

A dokumentumfilm után egy szabad, nyitott találkozóra, beszélgetésre invitáljuk olvasóinkat!

Célunk az, hogy a kevés – pártoktól és mágnásoktól függetlenül dolgozó – magyarországi lokális újság egyikeként folytassuk munkánkat, éljen tovább a Debreciner, tegyük, tehessük a dolgunkat. Tartson velünk!

A Facebook-eseményoldal itt található.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!