BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

Kósa Lajos: „a BMW nem szappanoperát gyárt”

Volt Debrecen polgármestere sokáig, volt miniszter rövid ideig – országgyűlési képviselő 30 éve. Most ő is bejelentkezett a BMW-s kríziskommunikációba.


Kósa Lajos

Mint az közismert, a BMW bejelentette, hogy nem az eredeti terveknek megfelelő ütemezésben építik meg a Debrecen melletti összeszerelőüzemüket. A hír gyakorlatilag minden magyarországi érintettet igen meglepett, el kellett telni némi időnek, hogy felépítsék azt a kommunikációt, miszerint nincs itt semmi látnivaló.

Kósa Lajos országgyűlési képviselő is igyekszik a saját Facebook-oldalán, érdemes elolvasni a tegnapi posztjának teljes szövegét.

Mi csak három mondatot idézünk kedvcsinálónak:

Nem azért BMW a BMW, hogy ne foglalkozzanak a debreceni projekt sorsával 2020 tavaszán. A mostani bajor közlés világos: Debrecen jó döntés volt, és az ma is, a projekt jó, a gyár tovább épül. A BMW nem szappanoperát gyárt, hanem hatcsillagos járműveket.

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...