BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Lopakodó óriáskerék – már a Nagytemplommal vetekszik

Mintha új városszimbólum elfogadtatására törekednének Debrecenben.

A város egyfajta megjelenítésére a Fidesz debreceni szervezetének Facebook-oldalán használták először – és azóta is – az adventi látványosság gyanánt a város közepére telepített óriáskereket. Ebben a montázsban a közepén található Régi Városháza mellé került az óriáskerék és az új nagyerdei fürdő látványterve, illetve a magántanulóknak épült Debreceni Nemzetközi Iskola és a BMW-emblémája.


óriáskerék

Facebook

Debrecen hivatalos Facebook-oldalán egy napja cseréltek borítóképet. Ezen már ugyanolyan súllyal szerepel a kálvinista Róma jelképe, a Református Nagytemplom és az – egyelőre? – ideiglenes a főtérre telepített óriáskerék, ami sötétedés után villódzó diszkófényekben tündököl.


óriáskerék

Facebook

„Die Hütte Debrecen” – szintén a város hivatalos oldalán lehet látni azt a képet, ami 2 decis poharakat mutat a német nyelvű felirattal, illetve az óriáskerék által részben kitakart Nagytemplommal. Már nem pusztán egymás mellé emelték a város szimbólumát és a népszórakoztató látványosságot, hanem az óriáskerék kapott hangsúlyosabb szerepet a hozzá kötődő vendéglátóipari egységgel (hütte), amit reklámoz Debrecen város hivatalos oldala.


óriáskerék

Facebook

óriáskerék

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...