Szerzői jogok

A Debreciner.hu honlapon található minden saját készítésű tartalom a kiadó Együtt Debrecenért Egyesület szellemi tulajdona.

Az Együtt Debrecenért Egyesület fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A Debreciner.hu online újsághoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos az online újság egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A Debreciner.hu oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Cikkeink átvételére vonatkozóan tilos 1000 karakternél illetve a cikk teljes terjedelmének 25 százalékánál (kettő közül az alacsonyabb karakterszám az irányadó) hosszabb részt a kiadó előzetes engedélye nélkül - akár szó szerint, akár átfogalmazva - átvenni, még forrásmegjelöléssel is. Tilos a Debreciner fotóit előzetes kiadói hozzájárulás nélkül másolni, publikálni. Tilos a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a Debreciner tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A Debreciner.hu-tól értesüléseket átvenni csak a Debrecinerre való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a Debrecinerre utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A Debreciner.hu nem vállal felelősséget a felhasználók által készített és a szerkesztőséghez továbbított - olvasói levél, fotó, videó stb. - tartalomért.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.