BEZÁR

Közösségi média

Orbán Viktort ünnepelték a hajdú-bihari képviselők – meg persze saját magukat is

A közösségi hálón is megörökítették a május 16-ai kormányfőválasztást az egyéni választókerületekből a parlamentbe került honatyák.

Az április eleji győzelem törvényes következményeként a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselői tegnap ismét – immáron ötödik alkalommal – miniszterelnöki megbízást adtak Orbán Viktornak a Parlamentben. Az országgyűlési szavazáson természetesen jelen volt minden kormánypárti képviselő, ezt többen saját fotójuk megjelentetésével is hitelesítették a közösségi hálón.

Kósa Lajos fényképet adott közre a kormányfői beszédét tartó miniszterelnökről, de előtte saját magáról.


Országgyűlés - Kósa Lajos

Facebook

Pósán László az ünnepi alkalomra egy beállított képet közölt, amin Orbán Viktorral együtt látható.


Országgyűlés - Pósán László

Facebook

Tasó László most szokatlanul visszafogott volt, nem szelfizett, pusztán a beszédét tartó miniszterelnököt posztolta.


Debreciner - egy százalék
Kattints a képre!
debreciner.hu

Vitányi István korábban sem szokott szűkkeblűsködni, ha saját magáról jelentethet meg fotót, most sem tette. Képösszeállításában nemcsak ő látszik, hanem az esküjét aláíró Orbán Viktor is.


Országgyűlés - Vitányi István

Facebook

Bodó Sándor szintén mutatott fotót a beszédét tartó miniszterelnökről, de előtte saját magáról, még a kormányfő megválasztása előtt.


Országgyűlés - Bodó Sándor

Facebook

Tiba István közeli fotót most nem publikált magáról, de képösszeállításának egyik fényképén látható ő is, mellette Tasó is.


Országgyűlés - Tiba István

Facebook

A listán megválasztott fideszes Halász János nem emlékezett meg az ünnepi ülésnapról, ahogy a szintén pártlistán megválasztott egyetlen hajdú-bihari ellenzéki képviselő, Varga Zoltán sem.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...