BEZÁR

Közösségi média

Megalakult Pálinkás József pártjának debreceni csoportja

Azokat várják a soraikba, akik nem akarnak sem Gyurcsány Ferencre, sem a Fideszre szavazni. A pártelnök még októberben jelentette be, hogy lenne közös miniszterelnök-jelölt, pártja pedig indulni szándékozik az előválasztáson.

Január 6-án megalakult Pálinkás József fizikus, az MTA volt elnöke által 2020-ban létrehozott Új Világ Néppárt debreceni csoportja. A jobbközép szervezet helyi koordinátora Csák László tanár, volt iskolaigazgató. „Közös munkára hívjuk a Debrecenben is változást akaró polgárokat” írták a párt közösségi oldalán.


Új Világ Néppárt

Telefonon értük el Csák Lászlót, aki a Debrecinernek elmondta, mindazokra számítanak, akik nem akarnak sem a hatpárti ellenzéki szövetségre, sem a Fideszre szavazni. Úgy látja, egyre többen ábrándulnak ki a Fideszből, de kényszerből eddig mégis rájuk szavaztak, mert Gyurcsány Ferencre nem akarnak.

Pálinkás József, aki az első Orbán-kormányban előbb államtitkári, majd közel egy évig oktatási miniszteri tisztséget töltött be, októberben állt a nyilvánosság elé új pártjával, és bejelentette, hogy ha más pártok is támogatják, lenne miniszterelnök-jelölt, pártja pedig indulni fog a hatpárti ellenzéki szövetség által szervezett előválasztáson.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...