BEZÁR

Közösségi média

ARCOK A CAMPUSFESZTRŐL

Jók a vibe-ok, négy napra szabad lehetsz – Márton, Titanilla és Balázs

„Szeretnék találni egy lányt magamnak.”

Fotó: Polgár Tóth Tamás

Július 24. és 27. között rendezik meg a tizenhatodik Campus Fesztivált Debrecenben. Kelet-Magyarország legnagyobb könnyűzenei eseményéről a Debreciner számos fotóval és több cikkben számol be. Az eddig megjelent anyagaink itt találhatók. Tavalyhoz hasonlóan idén is megszólaltatunk fesztiválozókat, akiktől ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, mi járt a fejükben úton a Campusfesztre, mik a várakozásaik és terveik a fesztivállal kapcsolatban. Az alábbiakban három résztvevő nyilatkozata olvasható.

Illyés Márton

„Ez egy jó buli lesz, nagyon jól fogjuk érezni magunkat. Az egész héten maradok, az összes lehetséges koncertet meglátogatom, ami érdekel. Jók a várakozásaim a ma estével kapcsolatban. Nagyon híres fellépők lesznek, mint például Azahriah, mindenki kedvence. Nagyon várom már.”

Deli Titanilla

„Elég fáradtak voltunk, mert tegnap nagyon sokáig maradtunk. Nagyon nehéz elszakadni, mert annyira jók a vibe-ok, a hangulat. Nagyon későn értünk haza, feltöltődtünk a barátnőmmel energiával. Most nálam alszik. Távolabb él, és kitaláltuk, hogy együtt fesztiválozunk egész héten. Vártuk a mai napot is. Annyira nem hallgatok magyar előadókat, de a Campus jó lehetőség új emberek megismerésére. Itt mindenki megtalálható a legnépszerűbbektől a kezdőkig, akik most fognak berobbanni. Szerintem nagyon sok színpadhoz el fogunk látogatni. Édesanyám nagyon nagy Azahriah-fan, de most nem lehet itt, ezért fogom neki őt videózni.”

Kapus Balázs

„Itt bent mindig jó a társaság. Három éve járok ide, soha nem volt probléma az emberekkel. Ilyenkor teljesen el tudod engedni magad. Végre négy napra szabad lehetsz az egyetem után. Végeztünk a vizsgákkal, van négy nap, amikor szabad vagy, aztán vissza a munkába és a tanulásba. Szeretnék találni egy lányt magamnak, és jól akarjuk érezni magunkat a többiekkel.”

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...