BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

„Egy dolog van, ami elfogadható, az a siker”

Ezt Papp László debreceni polgármester jelentette be, amikor Kósa Lajos országgyűlési képviselővel együtt egy mai sajtótájékoztatón arról szólt a két politikus, hogy újabb kudarcok után próbálja rendbe tenni a Loki szénáját a politika.

„A cél az, hogy nemzetközileg is sikeres klub épüljön Debrecenben. Egy dolog van, ami elfogadható, az a siker – nyomatékosította álláspontját Papp László. A polgármester arra kérte a szurkolókat, hogy adjanak esélyt és bizalmat ennek a projektnek.” Mindez a DVSC hivatalos oldalán olvasható, a változásokat bejelentő publikációban.


Kósa Lajos - Papp László - DVSC
Újak és régiek a bejelentés napján
facebook.com/KosaLajos

Mint írják: a stabil gazdasági és szakmai háttér további javítása érdekében fontos változások történtek a DVSC-nél. „A hétfői sajtótájékoztatón kiderült, klubunknak immár új tulajdonosa és vezetőedzője van. Kósa Lajos, az eddig a Futball Zrt. többségi tulajdonosaként ismert DVSC Egyesület elnöke elmondta, hogy lezárult egy korszak és egy másik kezdődik a Loki életében.”

Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, aki hosszú időn át volt Debrecen polgármestere, jelenleg is sokszoros elnök, a közösségi oldalára is posztolt egy örömtelit, ami azzal zárul, hogy „Bennünk a vér piros-fehér! Hajrá, LOKI!”

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...