BEZÁR

Közösségi média

800

Szösszenetek aktuálpolitikáról

Mostanában kb. ez a mi magyar egyéni szabadságunk alapja: a pénz és a minél nagyobb féregség.

Mottó: A 101-es szobába kerültek az „emberttanító” pedagógusok és az „embertápolók”, akikből az orvosokat már ma is szerződésekkel kötik röghöz. Így nem csodálkozom azon, hogy alapból frusztráltak lesznek, hiszen a két legnemesebb feladatot, az oktatást és az ápolást empátia alapon tudom csak elképzelni. A frusztrált ember pedig többet hibázik. Ő nem katona akar lenni, hanem tanár vagy ápoló. Katonaként is el lehet látni a feladatot, csak éppen a kimenete lesz más az eredménynek. (a szerző)


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Emberek!
Ne hallgassatok a propagandára!
Alakítsatok kisközösségeket. Szükségetek lesz rá hamarosan.
Próbáljátok felülemelkedni önmagatokon! (Ma nekem sem sikerült, de igyekszem.)
Űzzétek ki a fejetekből az egymás elleni gyűlölködést!
Nem, nem vagytok különbek egymásnál, de aljasabbak se!

Ha hívő lennék, azt mondanám, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk, de már soha nem leszek igazán az, mert ha látom Isten teremtésének durva jellembéli hibáit, akkor nem tudok mást mondani, mint azt, hogy elhagyott minket vagy alszik. Nem létezik ördög vagy sátán, (Goethe nem a Biblia,) az ember gonosz csupán, pedig alapvetően jónak születik. Isten meghalt, lehet, hogy igaza van Friedrich Nietzschenek, és mi öltük meg!
Nekünk kell gondoskodni arról, hogy megmaradjunk még embernek amennyire csak lehet, tiszta erkölccsel, egymás segítésére és nem az elpusztítására.
Alakítsatok ki egymást segítő kisközösségeket! Szükségetek lesz rá hamarosan!

„Nem szeretik (mármint a társadalmi változásokkal elégedetlen tömegek) azt a világot, amiben élünk, és ebben egyetértenek azokkal az autokratikus vezetőkkel Oroszországtól és Törökországtól kezdve Magyarországon át Brazíliáig és a világ számos helyéig, akik egyszemélyi hatalommal, kapzsisággal és korrupcióval irányítják az országukat. Ezek a vezetők a változás miatt kialakuló félelmet használják fel arra, hogy egymásnak ugrasszák az embereket, szorongást keltsenek bennük, és ezzel egyszerűen irányíthatóvá tegyék őket a demagógián és a dezinformációkon keresztül”
Nem olyan régen mondta ezt egy amerikai politikus. Kicsoda ő?


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Ebben az országban elvileg él egy csomó öntudatos ember. Akkor hogyan lehet gyakorlatilag mindenki szolga? Valószínűleg az egyéni szabadság értelmezésével lehet itt a baj. Sokan azt hiszik, hogy a jóllét egyenlő a szabadsággal és ezt az állapotot a bármi áron szerzéshez igazítják. Akkor döbbennek rá, hogy mennyire gumigerincűek – azzal, hogy bármikor eltűrik, hogy arcul köpjék őket, nyíltan a szemükbe hazudjanak –, amikor jön a nagy stróman maga, vagy a Vezér valamelyik sarja, kápója, barátja, és szenvtelen arccal úgymond „szarért-húgyért” elveszi tőlük, ami megtetszik neki. Ugye tudnának rá példákat mondani. Olyan helyet például, ahol még a szemüket is le kell sütni a személyzetnek, ha érkezik az „úri család”? Én tudok.

Persze, nem mindenki fontos.
Sok gerinctelen, erkölcstelen, erőszakos, tolvaj, börtönbe való és megalkuvó emberhez el se mennek, mert azok még olyan pitik (nekik, a hatalmasoknak). Nincs még maffiózó vagy nagyvállalkozó szemmel sem értékelhető vagyonuk. No, ők azok, akik megrontják a környéket a bűzös-kénköves magatartásukkal, de ez ebben az országban mindegy is. Nem védett személyek, de többet használnak, mint ártanak a nagyhatalomnak, és egyébként is kit érdekel egy közmunkás vagy egy kisnyugdíjas szintjén élő ember elnyomása?!


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Mindegy, hogy hogyan él a magyar, csak legyen pénze!
Van még a „megbecsült” kiszolgáló, elvileg értelmiségi, esteleg művész réteg, mint például Bayer Zsolt gátlástalan közíró, Ákos, a zenész, vagy Jeszenszky, a komoly ember trágár fia, akik csak azért vannak, hogy erkölcstelenségükkel, bunkóságukkal, Orbán-talpnyalásukkal, az Orbán-ellenfelek kigúnyolásával mindenkit inspiráljanak a „szaralakságra”. Nem másra! Légy te is „szar alak”! Utáld, hülyézd le a másikat, akkor vagy menő! Ennyi a feladatuk. A híradóban pedig mondd el százszor ugyanazt! Légy komoly, mikor a kormányról beszélsz, és menj le óvodás szintre, szinte enyelegj az ellenzék hibáin, mint egy gyerek! Éreztesd, hogy milyen hülye, milyen szemét, milyen erkölcstelen, aki a jó és igazságos kormány ellen mer szót emelni! Légy propagandista, szajkózd ugyanazt! Ne fizettessék meg már veled, a mindenkinél különb magyarral az ukrajnai háború árát! Nehogy már neked a Nyugat diktáljon, nehogy már tőled vonjanak el pénzeket azért, mert egy nagy család és hűbéresei viszik haza az EU-s pénzt! Hát, hogy gondolják? Még hogy jogállamiság?! Itt, ahol egy volt rendőrből lett belügyminiszter ezer éve, nehogy már ne tudjon rendet tenni az egészségügyisek között, akiket már lassan így is katonák védenek! Nehogy már pattoghasson egy tanár és sztrájkjogot gyakoroljon. Hát ki ő? Sőt senki se pattogjon, mert jó kezekbe került a titkosszolgálat. Ez nem 1984, hanem a most szükséges katonás rend, ahol a nagytestvér értetek figyel! Ez a demokrácia!

No, mostanában kb. ez a mi magyar egyéni szabadságunk alapja: a pénz és a minél nagyobb féregség. (Próbáltam más szót keresni, de az nem adja vissza azt, amit érzek.) Akkor, talán lehet boldogulni is. A sunyiságot meg sem említem, annyit kaptam érte. Még barátoktól is, akik elfeledték, hogy amikor sunyi magyarokat mondok, oda én bőven beszámolom magam, mert ugyan a származásom cigány, de ÉN magyar vagyok! Magyarként pedig hadd mondhassam már el véleményem azokról, akik Kádár után új apára vágytak! Megkapták! Vagyok olyan magyar, mint az egy évezreden át mongol, török, német, orosz által meggyötört asszonyok sarjai, vagy az néhány milliónyi magyar leszármazottja, akik az 1700-as években nem is alkották Magyarország többségét!
A magyarságról még egy gondolat: ha a kárpátaljai cigányoknak magyar állampolgárságot adtatok, hogy a fasiszta, minden szempontból központosító és kontrollt teremtő elnyomóitokra szavazzanak ők is, akkor most adjatok nekik valódi, élhető lakást (a krematóriumok címei helyett például), megélhetést biztosító munkát és küldjétek őket iskolába, hogy megtanulhassanak magyarul, ti emberaljasítók! Ez lenne a legkevesebb!


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Ezen felül is van még egy csendes, talán valamivel erkölcsösebb és elég széles réteg, akik jelenleg a munkából még kellő beosztással megélnek. Most még. Ők látják, hogy micsoda aljas függőségi viszonyok vannak, de mivel soha nem tapasztaltak jobbat maguknak, pénzt is lehet keresni, hát hallgatnak, és nem érdekli őket a nagypolitika. Mondjuk ki, most jobban élnek ők is, mint 20 éve. Van az az EU-s pénz, van az a hitel, van az a gazdaságélénkítő politika, ami majd egyszer visszanyal, mint egyszeri embernél a fagyi. Jók azok a 27 százalékok is, addig, no meg nem a párna alatt marad a magyarok pénze!

Azt is mondjuk ki, hogy olyanok kárára élnek jobban a dolgozó vállalkozó emberek, akik munkaképtelenek vagy már dolgozni nem képesek, avagy elnyomottjai ennek a hazának, akikre sosem költötték rá azokat a forrásokat, amikből fel tudtak volna zárkózni. Bűnbaknak mindig tökéletesek. Már most vannak három millióan legalább! A budapesti gettóhoz sem kellett a németeknek kérelmet benyújtania a magyar államvezetésnek, megtették azt maguktól is.


Orbán Viktor

facebook.com/orbanviktor

Ha már társadalmi rétegek: és vannak a nagyon nehezen megélő, igen buta emberek, akik reménykednek abban, hogy ha megalázzák önmagukat, akkor azt a vezér majd díjazni fogja.
Utolsó, legkisebb réteg: maroknyi gondolkodó ember, aki csak néz ki a fejéből és ezt hajtogatja: mi ez? 1984?
Utolsó gondolat: Én azt gondolom, hogy mára Magyarország már tényleg a politikus bűnözők Mekkája lett. A nép pedig sunyin dörgölődzik hozzájuk. No, nem mindenki, csak azok, akikben nagyobb a szerzésvágy, mint az erkölcs. A tények pedig azt mutatják, hogy többen vannak azok, akikben nagyobb a szerzésvágy, mint az erkölcs, ebből kifolyólag a sunyi jelző is megállja a helyét.

Kedves olvasóim! Ez van! Düh és embertelenség. Ebből az állapotból kell újra igazi befogadó és toleráns magyarnak lenni. Tudom, hogy nehéz…

(Az írást Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelent fotókkal illusztráltuk.)

Horváth Ferenc írásai itt olvashatók: 800.

Ha fontosnak tartod, hogy a Debreciner folytathassa a munkáját, akkor támogasd! Rajtad múlik!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...