BEZÁR

Közösségi média

Újabb tender jelent meg a debreceni BMW-gyár építéséhez kapcsolódóan – Napi.hu

A Macs Ipari Park Terminál kiegészítő munkáira, valamint a debreceni vasútállomás „Külső Fatér” területén egy kisállomás létesítésére írt ki közbeszerzést a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A projektek kapcsolódnak a Debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezethez, amely az épülő BMW-gyárat jelenti – írja a Napi.hu.

A nyílt tenderfelhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.

A kért munkák két részből állnak. Az elsőnél a nyertes ajánlattevő feladata a Macs Ipari Park Terminál területén további szolgáltatási színvonalat, működési hatékonyságot növelő beruházás megvalósítása. Ennek keretében elvégzendő a kamerás biztonsági rendszer telepítése, egy új irodaépület létesítése, beléptető rendszer kiépítése, illetve a korábbi ütemben megépült tűzivíztározó végleges földmunkáinak kivitelezése és a tározómedence burkolása, annak minden tartozékával együtt.

A második résznél a nyertes ajánlattevő feladata Debrecen állomás úgynevezett Külső Fatér területén egy kisállomás/vágánycsoport létesítése, a szükséges vágányépítési, továbbá felsővezetéki és biztosítóberendezési munkákkal együtt. Feladat még egy új üzemi épület létesítése, a meglévő acél fűtőházi üzemi gyalogos felüljáró szerkezetének szükséges mértékben történő átépítése, valamint a 108-as vonal kétvágányú szakaszának folytatása a kezdőpont felé.

A kivitelezési idő mindkét résznél 24 hónap. A beruházás hazai költségvetési forrásból történik.

További részletek a Napi.hu cikkében olvashatók.


Szijjártó Péter, Mészáros Lőrinc, Palkovics Imre, Kósa Lajos
Szijjártó Péter, Mészáros Lőrinc, Palkovics Imre, Kósa Lajos
Facebook

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...