BEZÁR

Közösségi média

Reggel kezdték el a gyűjtést a pártok, de vannak, akik már be is jelentették, hogy megvan a szükséges számú ajánlásuk

Hajdú-Biharban elsőként a fideszes Vitányi István közölte ezt a közösségi oldalán. Hajdúböszörmény, Polgár és Debrecen belvárosában csak ellenzéki pultokat láttunk.


Választás 2022
Debrecen
SM

Február 12-én reggel hivatalosan is elkezdődött az április 3-i országgyűlési választásokat megelőző kampányidőszak. A pártok 8 órától vehették fel az ajánlóíveket, amelyekre jelöltenként 500 érvényes aláírást kell összegyűjteniük legkésőbb február 25-én 16 óráig.


Választás 2022
Hajdúböszörmény
Polgár Tóth Tamás

Választás 2022
Hajdúböszörmény
Polgár Tóth Tamás

Délelőtt Polgár, Hajdúböszörmény, majd Debrecen belvárosában jártunk, ahol különböző frekventált helyszíneken kerestük az aláírásokat gyűjtő aktivistákat. Valószínűsíthető, hogy a gyűjtést a legtöbb szervezet elsősorban kopogtatással, valamint pártirodákban végzi, míg egyesek még nem indították el a gyűjtőkampányukat. Erre utal, hogy Hajdúböszörményben és Polgáron csak az Egységben Magyarországért, Debrecen belvárosában pedig szintén velük, illetve a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egy jelöltjével, Pető Csabával (1-es választókerület) és egy aktivistájával találkoztunk.


Választás 2022
Debrecen
Polgár Tóth Tamás

Választás 2022
Polgár
Tóthné Kovács Piroska

A Fidesz-KDNP és az Egységben Magyarországért is bejelentette már, hogy mind a 106 jelöltje számára összegyűjtötték a szükséges számú aláírást, azonban nem állnak le, folytatják a gyűjtést. Hajdú-Bihar megyében Vitányi István (Fidesz), a berettyóújfalui központú 4-es választókerület jelenlegi képviselője jelentette magát elsőként győztesnek a közösségi oldalán nem sokkal 12 óra után.


Választás 2022
Debrecen – MSZP-pártiroda
SM

A gyűjtésről egy rövid videót is készítettünk:

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...