BEZÁR

Közösségi média

Gyilkosság Polgáron – A közösségi médiában a halálbüntetés visszaállítását követelik

A polgármester közleményt adott ki a történtekkel kapcsolatban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ma hajnalban számolt be arról, hogy elfogták azt a férfit, aki augusztus 19-én 21 óra 20 perc körül a polgári ünnepi rendezvényen késsel többször is megszúrta egy ismerősét, aki a támadás során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása közben az életét vesztette. A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót, egy 38 éves polgári férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A történtek kapcsán Tóth József, Polgár polgármestere (DK) közleményben fejezte ki szomorúságát, valamint együttérzését és részvétét a gyászoló család számára. „Sajnálatos, fájdalmas és a polgáriakat sokkoló eseményként éltük meg, hogy a rendezvényen két fiatalember között meglévő személyes konfliktus ilyen módon tragédiába torkollott” – írta a polgármester.

A Polgáron Hallottam nevű nyilvános Facebook-csoportban már alig félórával a gyilkosság után elkezdődött a felelősök keresése, az aggódó hozzászólások után egyesek már a halálbüntetés visszaállítását kezdték el követelni.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...