BEZÁR

Közösségi média

Vége a barátságnak? 2,5 millió forintra perli Kósa Lajost a csengeri örökösnő – Blikk

Ellentámadásba lendült a csengeri örökösnő! Személyiségi jogai megsértése miatt bírósághoz fordult az állítólagos milliárdos vagyonnal rendelkező P. Mária, aki sérelemdíjat és bocsánatkérést követel Kósa Lajostól.

A Blikk úgy tudja, az előzetes letartóztatásban lévő asszonyt az bőszítette fel, hogy a fideszes politikus csalónak nevezte őt. Ügyvédje, Helmeczy László megerősítette ezt az értesülést.

Blikk - Kósa Lajos

blikk.hu

– Beadtam a keresetet, amelyben a védencem azt kéri, kérjen tőle bocsánatot Kósa Lajos, és fizessen neki 2,5 millió forint sérelemdíjat, mert több nyilatkozata is személyiségi jogot sértő, rágalmazó és becsületsértő volt. Köztük az, amelyben Kósa Lajos azt állította róla, hogy csaló, csalásért már el volt ítélve, de ez nem igaz, még büntetőeljárás sem volt folyamatban ellene korábban – mondta Helmeczy. A Debreceni Törvényszék befogadta a keresetlevelet, csak arra várnak, hogy kitűzzék a tárgyalást.

– Védencem jó hírnévnek örvendett, Kósa Lajos baráti köréhez tartozott Csengeren, és több tízmilliós adományokkal támogatta az iskolákat és különböző jótékonysági szervezeteket. Erre egyszer csak azt mondja a korábbi barát kamerák előtt róla, hogy bűnöző és el volt ítélve. Attól, hogy előzetesben van pillanatnyilag, az ártatlanság vélelme őt is megilleti – hívta fel a figyelmet a védőügyvéd.

További részletek a Blikk cikkében olvashatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...