BEZÁR

Közösségi média

Cáfolják a lakók, hogy pénzt kértek a hozzájárulásukért házuk orvosi rendelőjének felújításához – ATV

55 millió forint sorsa vált bizonytalanná Debrecenben, miután az önkormányzat nem jutott dűlőre a lakókkal egy társasházban működő orvosi rendelő felújításával kapcsolatban. A helyi sajtóban megjelent, hogy a lakók 20 millió forintot kértek a hozzájárulásukért, ezt azonban az érintettek cáfolják. Azt mondják, ők csak azt szerették volna, hogy a felújítás után a rendelő bejárata kerüljön az utcafrontra.

A debreceni Sas utca 2. lakói azt mondják, hogy eszükbe sem jutott 20 millió forinttal megzsarolni a közgyűlést a rendelő felújítása miatt, és fogalmuk sincs, ki találta ki ezt a verziót – számolt be az ATV Híradója.

(Mint a Debreciner közgyűlési tudósításában olvasható: Papp László „polgármester elmondása szerint a lakók a ház belső udvarának 20 millió forintba kerülő felújítását kérték a hozzájárulásért cserébe, ebbe azonban a városvezetés nem ment bele”.)

„Megcsináltuk azóta az udvarnak a korszerűsítését, egymillió forintba került. Azt, hogy a város, a városháza ilyen módon leplezi azt, hogy nem csinálja meg a korszerűsítést, az nem a társasházban lakó tulajdonosok bűne” – véli egy lakó, Kovács András. A lakók azt kérték, hogy az eredeti tervekkel szemben, ne beljebb tegyék a kapualjban a bejáratot, hanem alakítsák úgy, hogy az utcáról közvetlenül lehessen oda bemenni. Mivel üveg felületekről van szó, ez nem került volna komoly összegbe – állítják.

Az ATV Híradója kereste a történtekkel kapcsolatban a városházát is, de nem kívánták kommentálni a történteket.

További részletek az ATV oldalán olvashatók.

Kapcsolódó írások:

Arrébb rakná a 106-os vasútvonalat a déli ipari parkba települő cégek kedvéért Debrecen vezetése

Papp László: „ebben a városban nekem senki nem ad utasítást” – Debrecen eladta Kotosmann cégének a volt Váci-kollégiumot

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...