BEZÁR

Közösségi média

Ijesztő látvány volt, jelentős károkat okozott Debrecenben a jégeső

„Hisztizik mindenki az eső mennyisége miatt, de itt a csatorna a fő gond, nem az eső” – írta egyik olvasónk, többen egyetértettek vele, s olyanok is voltak, akik a városvezetés felelősségét firtatták amiatt, hogy egy közepesnél valamivel nagyobb eső elvezetésére már nem alkalmas Debrecen csatornarendszere. Ez pedig több évtizedes gond.

Sok jéggel szakadt rá az ég Debrecenre tegnap, július 15-én. Már a hirtelen jött esti eső gyors befejeztével videóban számoltunk be a történtekről. Közben folyamatosan érkeztek a fotók és a videók olvasóinktól, ki-ki beszámolt arról, hogy feléje – Akadémia utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Baltazár Dezső tér, Böszörményi út, Dobozi utca, Hatvan utca, Hortobágy utca, István út, Mester utca, Tócóskert, Újkert, Vénkert – mi történt.


Jégeső volt Debrecenben
Galéria: Jégeső volt Debrecenben – olvasóink fotói – 2021. július 15. (A KÉPRE KATTINTVA MEGNYÍLIK A GALÉRIA)
Olvasónk küldte

„Rendszeresen megy a levél, hogy a Sestakert utcáról egy az egyben hozzánk ömlik a víz, nem bírja a csatorna, garázsok és pincék áznak rendszeresen. Senki nem foglalkozik vele, senkit nem érdekel.” Panaszolta egyik olvasónk.

„A Hortobágy utca nemrég felújított esőelvezető rendszere ma délelőtt. Meg holnap és holnapután délelőtt is. Csak a párolgásban lehet bízni.” Írta másik olvasónk, magyarázatul az általa küldött fotóhoz, amin az látszik, hogy nagy kiterjedésű vízben parkolnak az autók.

Azt is felvetették többen, hogy látványberuházások helyett a csatornarendszer megtisztításával és bővítésével kellene foglalkozni a városvezetésnek.

A fotókat Csordás Edina, Domján Viktória, Gottdiener Judit, Gyurkó Bernadett, Hőzső Kármen Eszter, Kovács Mónika, Lakatos Judit, Marczin I. Bence, Nagy Imre Sándor, Nagy Károlyné, Péli-Endrődi Réka, Stettler Anasztázia, Stima Nikolett, Szilágyi Éva, Teremi Katalin, Tóth Zoltán küldte nekünk a Facebook közvetítésével. Köszönjük olvasóinknak!

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...