BEZÁR

Közösségi média

A HÉT IDÉZETE

A periférián élők felzárkózási lehetősége túl az útfejlesztésen mindenki számára közös élmény?

Újra mondott egy összetettet a debrecen-nyíradonyi országgyűlési képviselő, most egy sajtótájékoztatón.


Tasó László

Facebook

Tasó László fideszes politikus Debrecen polgármesterével és a csapókerti önkormányzati képviselővel (ők is fideszesek) ellátogatott a Keresszegi utcába, ahol ma a munkagép belemart a földútba, hogy idén nyárra 188 méter hosszon már aszfalt varázsoljanak a helyébe 32,7 millió forintból. Itt volt az ideje, ahogy arra egy olvasónk is figyelmeztetett korábban.

Nos, Tasó és társai kilátogatását a város „perifériájára” követték az önkormányzati média és a KESMA kötelékébe tartozó megye napilap munkatársai is.
Az utóbbi tudósításából
idézzük Tasó Lászlót:

„A kertségi útfejlesztéseken túl minden más, ami a periférián élőknek lehetőséget teremt arra, hogy felzárkózzanak, mindenki számára közös élményt és örömet jelent. Akkor fogja mindenki magáénak érezni a fejlődést, ha lesz közvetlen kapcsolata a fejlesztéssel. Az útépítés egy közvetlen kapcsolat.”


Tasó László

haon.hu

Tasó képviselő a tudósítás szerint arról is szólt, hogy ebben a debreceni városrészben, vagyis a Csapókertben az elmúlt 100 év legfontosabb tíz éve kezdődött el 2019 őszén. Ez ugyan némileg terhelő a várost – és benne a Csapókertet – huszonhárom (23!) éve irányító Fideszre nézvést, ám tudjuk be annak a képviselő ítéletét, hogy 2019-ben a városrész polgárai Tasó László közvetlen munkatársát választották meg önkormányzati képviselőnek.

Tasó László azt üzente:

Besimult elemek és tömegek számára elérhető családok

„Mi ráérünk, mert MI MAGYAROK, akkor is itt leszünk”

Batmant idézte húsvéti üzenetében Tasó László országgyűlési képviselő

„A gyarapodó tragédiák árnyéka egyre erősebben rávetül az életünkre”

Orbán Viktor a hazáját mindenekfelett védő vezetője a nemzetnek

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...