BEZÁR

Közösségi média

AZ OLVASÓ ÍRJA

Gyermekbarát program? Méltánytalanság!

A legszívesebben visszafordultunk volna, de a gyerek miatt kifizettük…


campus kid

„A helyi ’királyi’ média nagy sikerként számol be a vasárnap is tartó Campus Kid rendezvényről. A mi családunknak ma teljesen más véleménye alakult ki a debreceni ún. gyermekbarát programokról.

A Budapesten lakó másfél éves kisunokát vittük ki az állatkertbe. A belépéskor tájékoztatott bennünket két (2!) fiatalember, hogy ma csak az állatkert régi részébe érvényes a belépő, ha a vidámpark területére is be szeretnénk menni, újabb 1900 forintos jegyet kell váltanunk. Bizony, szerettünk volna oda is menni, hogy legalább a kisvasútra felülhessünk a gyerekkel, amit már megígértünk neki. A legszívesebben visszafordultunk volna, de a gyerek miatt kifizettük a 6600 forintot (1 nyugdíjas, két felnőtt). Árkedvezmény nem volt a lehetőségek csökkenése miatt. Ja és plusz fejenként újabb 400 forintba került az ott köröző gyermekvasút. (Mivel vonatozni mentünk, ezt nem tudtuk megúszni.)

A pénztárossal beszélgettem erről a méltánytalanságról, aki elmondta, hogy emiatt az állatkert látogatottsága igen nagy mértékben visszaesett. A Campusos belépők bevételéből ők nagyon kicsi részesedést kapnak, ami egyértelmű hátrányt jelent számukra. És megköszönik, ha szóvá teszem az ügyet valahol. Ecce.”

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük. Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, tapasztalatuk, témájuk, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...