BEZÁR

Közösségi média

REGGELI FELES

Kezeljünk mindent értékén!

Összeesküvés elméletből már több is van a tarsolyban.

Herczeg András vezetőedző szerint a „Kuksinak” sok jó játékosa van a támadó szekcióban és a védelmében is, olyan csapatnak tartja, amelyik nehéz pillanatokat okozhat a csütörtök esti visszavágón Albániában a Lokinak.

Az UEFA Európa Ligában (labdarúgásról van szó) a hazai meccset a DVSC nyerte 3-0-ra, egy gyötrelmes első félidő utáni szerencsés, de játékban is valamivel jobb második félidőnek köszönhetően. Ám van, aki úgy véli, hogy talán nem is a pályán lévő albán focistáktól kell leginkább tartania a debreceni aranylábúaknak. Már, ha kell egyáltalán valakitől.

A két gárda Transfermarkt szerinti beárazása alapján a magyar csapat áll jobban, hiszen a Loki 6,275 millió eurós játékosállománnyal rendelkezik, míg az albán gárda kereken 5 millió eurós értéket képvisel, ha a keretét nézzük.


albán stadion
Albániai kilátások

Persze ezek csak a számok, ám egyfelől az első meccset látva bizony nem lehet hátra dőlni a háromgólos előny tudatában sem, másfelől van, aki amondó: az albán gárda üzletember főszponzora, Safet Gjici, aki egyben elnöke is az egyesületnek, na, meg helyi politikai szereplő (amúgy szocialistaként indult anno a választásokon – sikertelenül) is főszerepet kaphat. Hiszen állítólag bolgár bírók fújják majd a meccset, és az albán helyi „maffiózó” majd úgyis lefizeti őket – hisz arrafelé úgy szokás. Elég egy kiállítás a Loki kárára, egy elnézett les, amiből gólt kapunk, s máris nyakunkon a veszedelem..

Összeesküvés elméletből tehát már több is van a tarsolyban, kérdés, a füvön mire jut a DVSC csütörtök este az azért nem túl acélos albán bajnoki dobogós együttes ellen.

Adja a tévé, 20 órakor fújják meg először a sípot.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...