BEZÁR

Közösségi média

ARCOK DEBRECENBŐL

Skita Imre

Esélyt adni a hamisaknak.

Most az foglalkoztat leginkább, hogy teremtsek egy helyet, ahol először is tudnám megfelelően kezelni a lebénult kutyákat: torna, tensz-kezelések, sebek ellátása. Először egyedül képzelem ezt el, de ez a kezelés módszerétől is függ. Persze egyeztetnék egy hozzáértő személlyel. Meg a lényeg itt az, hogy a torna vagy a kezelés (tensz/ultrahang) ne heti egyszer valósuljon meg, hanem legyen annyi alkalom, amennyi a felépüléshez kell.


Skita Imre
Skita Imre
Törő Vanda

Másik nagy vágyam, hogy az úgynevezett „hamisabb” kutyákkal is foglalkozzak. A célom ezzel az, hogy esélyük legyen egy kennelen kívüli életre. Jelenleg sajnos csak pár embert fogadnak el, így nem könnyű. Tanítani szeretném őket, emberek közé vinni, ahogy ezt a folyamat lehetővé teszi.

Leginkább tanyát keresek. Ahol nyugalom van. Például erdőben, de nem az isten háta mögött, csak annyira távol az emberek szeme elől, hogy a kutyák védelme érdekében ne találhasson rá bárki. Úgy szeretném kialakítani, hogy ne legyenek ott se felesleges holmik, de felesleges helyiségek.

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...