Hosszú a sor a halászléért Tiszacsegén

Sok családnak már igen régóta a karácsonyi együttlét kihagyhatatlan fogása.


Tiszacsedei Halászcsárda

Polgár Tóth Tamás

A karácsony külsőségeiről és szokásairól mifelénk a fenyőfa után leginkább a halászlé jut az emberek eszébe. Vannak, akik klasszikus, generációk óta örökölt receptek alapján rotyogtatják otthon, mások inkább igazi mesterekre bízzák az elkészítését.

Például a méltán híres Tiszacsegei Halászcsárda kiváló konyhájának szakembereire.

A csegei halászlé és annak korhely változata százkilométerekről is idecsábítja az ünnepi étekre vágyókat.

Fotóink ma déltájban készültek.


Tiszacsedei Halászcsárda

Polgár Tóth Tamás

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!