Sok családnak már igen régóta a karácsonyi együttlét kihagyhatatlan fogása.
Hosszú a sor a halászléért Tiszacsegén
A karácsony külsőségeiről és szokásairól mifelénk a fenyőfa után leginkább a halászlé jut az emberek eszébe. Vannak, akik klasszikus, generációk óta örökölt receptek alapján rotyogtatják otthon, mások inkább igazi mesterekre bízzák az elkészítését.
Például a méltán híres Tiszacsegei Halászcsárda kiváló konyhájának szakembereire.
A csegei halászlé és annak korhely változata százkilométerekről is idecsábítja az ünnepi étekre vágyókat.
Fotóink ma déltájban készültek.
CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!