BEZÁR

Közösségi média

A SZEMEDNEK HIGGY!

Szakaszavató Hajdúböszörményben

Szerény volt az alkalom, olló is csak egy, de az eseményt megtisztelte jelenlétével a térség országgyűlési képviselője.

Tiba István fideszes országgyűlési képviselő nemcsak jelen volt, de a történést meg is örökítette azzal, hogy az ott készült fényképeket feltöltötte a Facebook-oldalára.


Tiba István - Hajdúböszörmény

Facebook

A szöveg a képhez a képviselőtől:
Hajdúböszörményben, az Erdély utca egy szakasza újult meg a Vásár térig. Kiss Attila polgármester elmondta, egy nagy forgalmú útszakaszról van szó, amelyet a Start Közmunka programban sikerült felújítani. Ez azért is fontos, mert a Középkerti és a Zaboskerti városrészek jelentős forgalma itt zajlik, továbbá a Sportcsarnokot is sok gyerek és felnőtt használja.
Az érintett útszakasz a Belügyminisztérium támogatásával, a Városüzemeltetési Intézmény koordinálásával valósult meg. Mindenképpen dicséretes, hogy Hajdúböszörmény városa folyamatosan és szisztematikusan fejleszti úthálózatát. Ez a beruházás is több mint ötezer lakost érint.
Gratulálok a városnak, köszönöm a Start munkaprogramban dolgozók munkáját!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...