BEZÁR

Közösségi média

Koronavírus: Hajdúböszörmény lezárta a játszótereit és kondiparkjait

Egyetlen játszóteret használhatnak a gyerekek, ott egyszerre 20 személy tartózkodhat.

Közleményt adott ki Hajdúböszörmény önkormányzata a település hivatalos mobilapplikációján. Ebben arról írnak, hogy az új típusú koronavírus miatti megbetegedések növekvő számára reagálva lezárják a város összes kondiparkját és majdnem minden játszóterét.


Palinta játszótér - Hajdúböszörmény

szabadidokozpont.furdokert.hu

Egyedül a fürdőkerti Palinta játszóteret lehet a továbbiakban látogatni, a többi elől körbeszalagozással választják el a lakosságot. „A játszótéren egyszerre összesen 20 fő tartózkodhat, a megfelelő távolság megtartása mellett. A játszótéri eszközök folyamatos fertőtlenítéséről és a játszótéren kézfertőtlenítő kihelyezéséről az üzemeltető gondoskodik” – tájékoztatott az önkormányzat.


koronavírus - 2020. szeptember 23.
2020. szeptember 23.
koronavirus.gov.hu

Folyamatosan nő az esetek száma Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar megyében már jónéhány hete folyamatosan emelkedik az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma, jelenleg 813 esetet tartanak számon, azt ugyanakkor nem árulják el a hatóságok, hogy a megyén belül melyik település mennyire érintett. Szeptember 21-én derült ki, hogy egy hajdú-bihari polgármester, Menyhárt Károly, Létavértes független vezetője is megfertőződött, ráadásul a tesztelése előtt a járványügyi protokollt figyelmen kívül hagyva felkereste a háziorvosát.

MÉG NINCS VÉGE!
Itt olvashatók a Debreciner cikkei a koronavírus-járvány helyi aktualitásairól.


Sajtószabadság - Debreciner

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...