AZ OLVASÓ ÍRJA

Ez egy szélmalomharc… – Eső után Debrecen

Az önkormányzat évekig azt válaszolta, hogy nincs pénz a rendberakására.


Melith utca - közlekedés - kátyú


Tisztelt Hölgyem, Uram!

Március 3-án megjelent cikkükben a debreceni utak állapotát kritizálta az egyik olvasójuk.


Szerintem sok ilyen van, ha nem ilyenebb.


A Melith utca és a Csónak utca lakói évek óta (én magam 7 éve) küzdenek azzal, hogy esős időben ne bokáig sárban közlekedjenek. Péntekenként 3 kukás autó nyomja ki a sarat az aszfaltos útra. Évente több alkalommal takarítjuk az aszfaltos részt, de ez egy szélmalomharc. A fotók készítésekor legalább 7-8 méter hosszan vastag sár borítja az utat, ami a kapukhoz is befolyik (befolyna, ha nem takarítanánk). Az aszfaltos rész végén akár 30 centiméter is.


Az önkormányzat évekig azt válaszolta, hogy nincs pénz a rendberakására, de legutóbb kiderült, hogy magántulajdonban van az adott útszakasz. Tehát nem is közterület az utca. (Debrecen rendezési terve alapján a távfűtéses csövekkel van egy helyrajzi számon).


Üdvözlettel:


Egy fáradt debreceni lakó


Melith utca - közlekedés - kátyú


Melith utca - közlekedés - kátyú


Csónak utca - közlekedés - kátyú

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!