AZ OLVASÓ ÍRJA

Nem akarják megfékezni a parkolási pofátlanságokat

…az is eszembe szokott jutni, hogy amikor ezt egy luxusautós teszi, azt az internet népe lelkesen világgá kürtöli, holott alapvetően sokkal több a baj az ’átlagautóssal’.


parkolás - közlekedés
Debrecen, Arany János utca
Az olvasó fotója

„Jó napot! Megint van egy bosszantó helyzetem! Lassan egy éve élünk az Arany János utcában, és a parkolási pofátlanság megfékezésének halvány jelét se látjuk, annak ellenére, hogy hatósági személyek szoktak itt járni, mégsem tesznek semmit. Ez vagy lustaság, vagy apátia, vagy megvonták tőlük a jogot az intézkedésére? Bármi is legyen, sajnos egyes honfitársaink vígan kihasználják önös pitiáner céljukra, velük együtt ebben a városban lakó emberek biztonságának, kényelmének és tiszteletének kárára. Sajnos szemmel látható a közlekedései morál romlása, balkanizálódása. És ilyenkor az is eszembe szokott jutni, hogy amikor ezt egy luxusautós teszi, azt az internet népe lelkesen világgá kürtöli, holott alapvetően sokkal több a baj az ’átlagautóssal’. Ez is annyira magyar…”

Magát megnevezni nem akaró debreceni olvasónk nem először osztja meg velünk parkolási háborgásait és az azokat illusztráló fotóit. Úgy tűnik, ez a téma kimeríthetetlen.

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!