BEZÁR

Közösségi média

NASS

Életuntság, enerváltság, kiégés – Beszélgetés Debrecenben

A kiégés társadalma – egyéni és társadalmi kihívások címen szervez ingyenesen látogatható eseményt a Debreceni Kultúrfórum és az Alternatív Közösségek Egyesülete március 24-én, vasárnap a Baross16-ban.

Debreceni Kultúrfórum

Debreceni Kultúrfórum

A burnout syndrome, magyarul kiégési szindróma ma már nem ismeretlen jelenség, mégis a fogalmat alapvetően veszi körül; sokak számára nem feltétlenül tiszta, hogy a kifejezés pontosan mit is takar és hogyan lehet felismerni az állapot korai jeleit.

E problémakör tisztázására és egy nyitott párbeszéd kezdeményezésére hirdetett A kiégés társadalma – egyéni és társadalmi kihívások címen kerekasztal-beszélgetést a Debreceni Kultúrfórum és az Alternatív Közösségek Egyesülete. Az esemény során szó lesz a kiégés típusairól, azok jellemzőiről és a tünetegyüttes társadalmi aspektusairól is, valamint a munkahelyi környezet átalakulásának az emberek mentális egészségére gyakorolt hatásairól, továbbá a kiégés megelőzéséről.

A résztvevők három előadást is hallhatnak:
Törő László Dávid: A kiégésről folytatott kortárs viták a filozófiában, a politikában és a szociológiában
Juhász Edit: A digitális kiégés jelensége és következményei, a digitális hatalomátvétel hatása gondolkodásunkra és cselekedeteinkre
Kertész Ágnes: Motivációhiány, elszigeteltség, kilátástalanság. A kiégés felismerése és megelőzése a vállalati kultúrán belül

Az esemény március 24-én, délután négytől kezdődik a Baross Gábor utca 16-ban és ingyenesen látogatható.

További részletek az esemény Facebook-oldalán találhatók.

A megosztása fontos!

Kérjük, válasszon előfizetési vagy támogatási lehetőségeink közül!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

További olvasnivalók...